Mano papūgėlė visą dieną miega. Ar ji serga?
Dėmesio:
Pastebėję paukščio negalavimą kuo skubiau kreipkitės į veterinarą. Paukščiai slepia savo ligas ir tuo metu kai ji būna pastebima dažnai būna jau įsisenėjusi ir kritinėje būsenoje.
Pastebėję paukščio negalavimą kuo skubiau kreipkitės į veterinarą. Paukščiai slepia savo ligas ir tuo metu kai ji būna pastebima dažnai būna jau įsisenėjusi ir kritinėje būsenoje.
Oi kovotojai, laikykitės, tik prieblanda-prietema jam dar turi būti, ne šviesu, tai svarbu, na ir galimybė atsitraukti vėsiau, jeigu kartais būtų per karšta. O dėl raudonėlio gal dabar nereiktų eksperimentuoti, kai jau antibiotikų gauna, jis daugiau kaip natūralus antibiotikas gali suveikti, dar iki vaistinio gydymo galima bandyti.
-
Papooga - Pranešimai: 10520
- Augintiniai:
Aisku,tada dar palauksiu su raudoneliu.O kaip prieblanda padaryti neismastau ,ten pas mane paprasta lempute ant laido,nebent melyna isukt,bet gal nelabai gerai?Siaip tai jis visai gerai prie lemputes jauciasi,lesa kada uzsimano,o kai nebenori-atsuka uodegyte,arba i sona nusisuka.
Nile,gavau zinute,aciu
Nile,gavau zinute,aciu
-
Munex - Pranešimai: 6282
- Augintiniai:
Tariausi su vetu del GA(kazkiek paaiskinau kas ten per vienas ),tai sake geriau truputi palaukti kol antibijotikus gers.
O apetitas jo po pietu,tai duok Dieve kiekvienam,net bijojau,kad gal gali persivalgyti po badavimo
O apetitas jo po pietu,tai duok Dieve kiekvienam,net bijojau,kad gal gali persivalgyti po badavimo
-
- Augintiniai:
-
nile - Pranešimai: 2708
- Augintiniai:
Net sirdi suspaude pamacius nuotrauka. Iskankintas ligos.. matosi... bet vilties vis tiek yra. Sitiek daug zmoniu jus mintimis ir patarimais palaiko. As tikiu, kad jis bus sveikas.
-
glitter - Pranešimai: 1220
- Augintiniai:
Kad neturiu stalines ,pas mane prailgintuvas su patronu(ar kaip ten tas daiktas vadinasi ),i ji isisuka lempute,jokio gaubto.Galvosiu ka nors.Nakciai tai visai isjungiau,prikurenau kambari iki 25 laipsniu,gal nesusals,dar narviuka uzklojau,nebedreba jis.
-
- Augintiniai:
reiktų pailgos dėžutės su skylutėm (kad oras vaikščiotų), vienam gale lemputė ir toj pusėj maistas, kitam gale prieblanda, kad paukštis galėtų atsitraukt, jei per karšta, per šviesu. spalvotos lemputės tikrai nereikia. o kiek naktis truks? jei iki kokių 7h ryto, tai aš lempos neišjungčiau...
ir jo kartu su Pypa laikyt, tai tikrai nėra gerai, juk ir taip silpnas, o dar papildomas blaškymąsis, dėmesys.
sėkmės
ir jo kartu su Pypa laikyt, tai tikrai nėra gerai, juk ir taip silpnas, o dar papildomas blaškymąsis, dėmesys.
sėkmės
-
lea - Pranešimai: 3287
- Augintiniai:
Tai narviuką pridenk, bent pusę ir bus tamsesnis kampas, kai mano papūgajus sirgo, tai lindo kur tamsiau pats.
GA būtų labai gerai, probiotikai esantys GA gali sukonfliktuoti su antibiotikais jeigu abudu pilami į geriamąjį vandenį, tačiau jei antibiotikai geriamajame vandenyje, o GA ant maistuko, tai neturėtų būti problemų.
Dėl raudonėlio dar čia yra straipsniukas , bet ne tame esmė kiek jis yra ar nėra veiksmingas, o tame, kad jei ištikro suveikia kaip antibiotikas, tai kad nesukonfliktuotų su vaistais gaunamais, na bent aš pasisaugočiau...
GA būtų labai gerai, probiotikai esantys GA gali sukonfliktuoti su antibiotikais jeigu abudu pilami į geriamąjį vandenį, tačiau jei antibiotikai geriamajame vandenyje, o GA ant maistuko, tai neturėtų būti problemų.
Dėl raudonėlio dar čia yra straipsniukas , bet ne tame esmė kiek jis yra ar nėra veiksmingas, o tame, kad jei ištikro suveikia kaip antibiotikas, tai kad nesukonfliktuotų su vaistais gaunamais, na bent aš pasisaugočiau...
-
Papooga - Pranešimai: 10520
- Augintiniai:
Bet ar papugiukui aplinkos pakeitimas nesukeltu papildomo streso? Praeita nakti rapiliukas lyg narvely praleido.
-
glitter - Pranešimai: 1220
- Augintiniai:
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 14 svečių