Papūgų kandžiojimasis
nile o as vat taip galvoju, gal jam per mazai tu zaidimo aiksteliu, kurios yra pas jus.. na vistiek tokiai didelei papugai turetu buti, neskaiciuojant narvo ir to kas yra viduje bei ant virsaus, dar minimum kokios tris.. gal del to jis taip viska ir gadina aplinkui... as pagal save sprendziu, nors pas mane nera per daug nieko vertingo, bet spintos, sofos, stalo ir kitu baldu niekas negrauzia.. be ju narvu yra dar dvi aiksteles zaidimui ir tupejimui.. ir dar ateityje kokia viena reiketu pasidaryti..
o del tu pakojimusi tai jau esu pasakiusi savo nuomone, kad tokiu dalyku negalima leisti, nes viskas gali liudnai viena karta baigtis, o tada jau bus saukstai po pietu..
Emilis yra vyrui ignybes uz zando, mums dviems yra i nugaras ikandes po viena karta.. del to as jo nei ant peties nei ant rankos nelaikau, ir neleidziu jam tupeti is sono ar uz nugaros, tik pries akis, kad galeciau visada matyti ka daro.. o kai kazka panasaus padaro is karto yra aprekiamas, pasiemu ranksluosti i rankas pagasdinu ir be jokiu kalbu uzdarau narve, o jei dar priestarauja uzdengiu narva..
Galiu pasakyti priemones puikiausiai veikia.. paskutinius kartus kai issigando (kai issigasta kazko tuo metu kai glostai kerta is karto per rankas) ar supyko paima rankos odos bet ne perkanda, o ignybia ir paleidziai...
o del tu pakojimusi tai jau esu pasakiusi savo nuomone, kad tokiu dalyku negalima leisti, nes viskas gali liudnai viena karta baigtis, o tada jau bus saukstai po pietu..
Emilis yra vyrui ignybes uz zando, mums dviems yra i nugaras ikandes po viena karta.. del to as jo nei ant peties nei ant rankos nelaikau, ir neleidziu jam tupeti is sono ar uz nugaros, tik pries akis, kad galeciau visada matyti ka daro.. o kai kazka panasaus padaro is karto yra aprekiamas, pasiemu ranksluosti i rankas pagasdinu ir be jokiu kalbu uzdarau narve, o jei dar priestarauja uzdengiu narva..
Galiu pasakyti priemones puikiausiai veikia.. paskutinius kartus kai issigando (kai issigasta kazko tuo metu kai glostai kerta is karto per rankas) ar supyko paima rankos odos bet ne perkanda, o ignybia ir paleidziai...
-
gabusia - Pranešimai: 5104
- Augintiniai:
tai pas gabusią dar paukščiai turi paukščius, komunikuoja vienas su kitu, stebi.
o čia gi vienas... nei jis turi į ką žiūrėt, nei kuo domėtis, todėl ir pasirinko staliaus profesiją
o čia gi vienas... nei jis turi į ką žiūrėt, nei kuo domėtis, todėl ir pasirinko staliaus profesiją
-
lea - Pranešimai: 3287
- Augintiniai:
Dabar atsakysiu Papoogai,tiesiai į akį nepataikęs nes aš saugausi,bet prie akies po mažą mėlynę turėjau,man daug nereikia.Kažkaip nesuprantu kaip išsigąsta tai jo,bet čia sėdi ir kerta ,bet tikrai ne išvisų jėgų,bet neatrodo mažai.gabusia į tokius odos sugnybimus tai ir aš matau bet čia tik įspėja kaip paimu jo žaislą ar taip kas nepatinka.Tikrai yra jam ką veikti stovo su aikštelę tik minutei ,pridedi žaislų,kaladėlių,viską meta ir greičiau pas mane ant peties.Mes ir kamuolį abu mėtom ,ir ko nedarom, bet viskas neilgam ir po kiemą vaikštom.Vienas jis mažai kada būna visada vežam narvą kur mes arba einam kartu ,šuo draugauti nori,bet Totas jam kerta kartais nori duoti bučkį.Aš galvoju,kad tai vaikystės pasekmės,bet jis dabar žymiai pasikeitęs į gerą pusę nuo to laiko kaip atvyko pas manę.Iš manęs jau visi juokiasi,sako kaip išprotėjus su savo Totu.Na aš ir primaliau čia,
-
nile - Pranešimai: 2708
- Augintiniai:
-
ebas - Pranešimai: 4707
- Augintiniai:
-
- Augintiniai:
Kai jis padaro negerai aš liepiu eiti sau ir neprisileidžiu jo,bet jis gudriai prisėlina ir priglaudžia galvutę .Už nuobaudą uždaryti į narvą?Jo nepagausi arba pirštus apkapos,palikti vieną? bandžiau parėkia ir žiūrėk jau vaikinukas koki kampą naikina.Vikute ačiu už patarimus, bet jis toks su charakteriu, o esmė nieko gero nematė vaikystėje.Čia mano nuomonė.
-
- Augintiniai:
Jeigu pats neina i narva, tada su ranksluosciu feikia sugauti ir pasodinti, po keliu tokiu pasodinimu vos parodzius ranksluosti pats eina i narva, pas mane taip Emilis isaukletas buvo, dabar jau net ranksluoscio nebereikia, nes pasakyti i narva ir parodyti pirstu i duris, jei spyriojasi ir nenori eiti, parodau ir ranksluosti ir viskas kalbu nebera..
Zinau Vikute, kad rekomenduojama ignoruoti, bet pas mus chebros daug, tai to ignoravimo kaip ir neiseina padaryti, nes jei ne as papugos bendrauja tarpusavyje..
O pakeltas balsas man labai padeda, net jei esu antrame aukste ir girdziu, kad kazka isdarineja apacioje, uztenta pasakyti garsiai papugos varda ir tyla, visos klausosi..
nile as dziaugiuosi, kad reikalai taisosi, tiesiog jaudinuosi del jusu sveikatos, aisku nekas geriau nei jus nepazista Totuko, bet vis tiek reikia to atsargumo..
Pasimokiau viena karta, kai Maja su Oskaru aiskinosi, nu ka galvoju pasipes ir viskas, o cia tik akimirkos prireike, kaip kirto per koja, tai zinokite nei juoktis nei verkti, teko gaudyt pauksti, o kraujuoja smarkiai, visur kraujas taskosi, arba tada kai norejau pastumti Emilio narva ir likau be nago gabalo..
Tai tiesiog pati stengiuosi atsargiai ir kitiems patariu.. Totuko snapo dydzio net nepalyginsi su maniskemis..
Zinau Vikute, kad rekomenduojama ignoruoti, bet pas mus chebros daug, tai to ignoravimo kaip ir neiseina padaryti, nes jei ne as papugos bendrauja tarpusavyje..
O pakeltas balsas man labai padeda, net jei esu antrame aukste ir girdziu, kad kazka isdarineja apacioje, uztenta pasakyti garsiai papugos varda ir tyla, visos klausosi..
nile as dziaugiuosi, kad reikalai taisosi, tiesiog jaudinuosi del jusu sveikatos, aisku nekas geriau nei jus nepazista Totuko, bet vis tiek reikia to atsargumo..
Pasimokiau viena karta, kai Maja su Oskaru aiskinosi, nu ka galvoju pasipes ir viskas, o cia tik akimirkos prireike, kaip kirto per koja, tai zinokite nei juoktis nei verkti, teko gaudyt pauksti, o kraujuoja smarkiai, visur kraujas taskosi, arba tada kai norejau pastumti Emilio narva ir likau be nago gabalo..
Tai tiesiog pati stengiuosi atsargiai ir kitiems patariu.. Totuko snapo dydzio net nepalyginsi su maniskemis..
-
gabusia - Pranešimai: 5104
- Augintiniai:
Ačiu gabusia,patarimai visada padeda O rankšluostį vargu ar išeis uždėti dės į kojas.Kai kirpom nagus tai buvau paėmus su rankšluočiu,bet galvutė buvo neuždengta tai kando oi kaip.
-
- Augintiniai:
gal kas zinote kaip sudrausminti didziasias papugas?neseniai pirkom geltonkrute ara ji dar labai jauna tik 17sav.noriu suzinoti kaip ja sudrausminti,nes jei pakeliu balsa tai ji labai supyksta ir tada znaibosi
- simona22
- Augintiniai:
Grįžti į Jaukinimas ir dresūra
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 8 svečių