Banguotukų veisimas
- Zuvedra
- Augintiniai:
Sveiki, man nutiko keistas dalykas. Visu pirma mano papugai pasidarė labai sunku skraidyti net ant spintos nePajegdavvo pakilti , bet aš nežinau gal tai ir normalu. Dar vėliau pastebejom papugos uzpakalyje kiausini tada idejom lizdą viską paruuosem perejimui , beet ji net neilindo į lizdą ir jau trečia diena laiko kiausini. Gal gas galetu ką nors patarti? Nes man neramu.
-
justinask2000 - Pranešimai: 6
- Augintiniai:
Kiaušinukas užstrigo, Negerai. Va šitoj temoj rasi patarimų, ką daryti, tik nedelsk, nes užstrigęs kiaušinis gali pražudyti papūgėlę viewtopic.php?f=16&t=663
Dar čia rasi koncentruotus patarimus viewtopic.php?f=16&t=6094
Dar čia rasi koncentruotus patarimus viewtopic.php?f=16&t=6094
-
sailor - Pranešimai: 22581
- Augintiniai:
Sveikučiai,
Norėjau pasiklausinėti. Mano papūgiukai ir vėl peri šį karta jau labai atsakingi turim 4 kiaušinukus ir dar viena laiko labai didziuojamės, kad papūgėlės suprato ką daryti su kiaušiniais ir kaip rūpintis tai vat norėjau paklausti kai išperės kiaušinukus po kiek laiko nuo paukščiukų išsiperėjimo galima juos pratint prie rankų??
Norėjau pasiklausinėti. Mano papūgiukai ir vėl peri šį karta jau labai atsakingi turim 4 kiaušinukus ir dar viena laiko labai didziuojamės, kad papūgėlės suprato ką daryti su kiaušiniais ir kaip rūpintis tai vat norėjau paklausti kai išperės kiaušinukus po kiek laiko nuo paukščiukų išsiperėjimo galima juos pratint prie rankų??
-
Skrusdėliukas - Pranešimai: 21
- Augintiniai:
sveiki, šiandien nusipirkau dvi banguotasias papūgėles, patele ir patinėlį, jie dar gerokai išsigande naujos vietos, tupi ant šakelės, neskraido tačiau kartas nuo karto vis pakedena plunksneles, dažniausiai tupi ir žiuri vienas į kita, berniukas kelis kartus tyliai sučirškėjo ir pradėjo snapeliu kibinti patelę. norėjau paklausti, kaip atskirti kai jau jie poruojasi ir ar jie gali dėti kiaušinius visais metu laikais, net ir žiema ?
ir nuo kiek maždaug mėnesiu jie gali pradėti poruotis? labai laukiu atsakymo, iš anksto ačiū.
ir nuo kiek maždaug mėnesiu jie gali pradėti poruotis? labai laukiu atsakymo, iš anksto ačiū.
- Hinata
- Augintiniai:
Ir kai patele bus pasiruosusi veistis,jos vaskine is melsvai baltos pasikeis i ruda,o jau kai poruosis,tai tikrai pamatysi
-
Munex - Pranešimai: 6282
- Augintiniai:
aišku ačiū labai už atsakymą pirkau kad draugijos turėčiau bet ir norėtųsi kad vaikučių turėtų o dėl poravimosi jiems spalvos nesvarbu ? nes berniukas žalsvai geltonas o patele pilkai mėlyna
- Hinata
- Augintiniai:
-
Munex - Pranešimai: 6282
- Augintiniai:
- Hinata
- Augintiniai:
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių