Padėkit išsirinkti papūgą!
![old :old:](http://www.paukstis.lt/forumas/images/smilies/old.gif)
Norėdami įsigyti sveiką paukštį, atidžiai rinkitės pardavėją! Venkite aferistų, nesąžiningų pardavėjų ar veisėjų.
Jei kyla abejonės dėl pardavėjo - klauskit .
Nepamirškit ir patys įdėmiai įvertinti įsigyjamą paukštį. Patarimus, į ką atkreipti dėmesį, rasit .
-
Papooga - Pranešimai: 10520
- Augintiniai:
Amazone jau maciau,ji man labai patiko,tik tiek kad ji siuo metu nera jauki,bet maista is ranku ima,o vat kakadu rytoj vaziuosime apziureti ir nezinau koki ji man ispudi paliks,gal visai ji man nepatiks,o gal atvirksciai. Man kakadu tinka,demesio galesiu daug skirti,bent jau kolkas,nes visa diena sedziu namuose su dukryte. O siuo metu skaitau kakaduliu tema,amazoniu jau perskaiciau. Manau,kad kuris labiau i aki kris ta pirksiu. Kakadu yra visiskai rankine,o amazone buvo tokia pries metus,siuo metu ji gyvena voljere metai laiko,tai kaip itpratusi nuo zmogaus,ta prasme negauna tiek demesio,kiek anksciau gaudavo
- Manija
- Augintiniai:
Amazonių, kaip ir kakadu, yra daug rūšių. Kiekviena turi savo specifiką. Beje, ar turi pakankamai vietos namuose, kad reikalui esant, aleksandrą ir naująją papūgą galėtum laikyti taip, kad jie nesusitiktų, nes paukščiai gali ir nesutarti. Ir dar, tai, kad dabar turi daug laiko, kurį gali skirti papūgai, o tai tik laikinas dalykas (kol vaikutis paaugs), irgi nėra labai gerai, nes pripratusi prie nuolatinės kompanijos ir dėmesio papūga liūdės, kai teks ilgam likti vienai.
Negalvok, kad atkalbinėju, tiesiog noriu, kad neskubėdama viską gerai apgalvotum nes dabar tas papūgos pirkimas toks gana skubotas atrodo
.
Negalvok, kad atkalbinėju, tiesiog noriu, kad neskubėdama viską gerai apgalvotum nes dabar tas papūgos pirkimas toks gana skubotas atrodo
![pooh_lol :pooh_lol:](./images/smilies/pooh_lol.gif)
-
sailor - Pranešimai: 22581
- Augintiniai:
Perkant kakaduli reiketu tureti omenyje, kad nuo jo baisiai miltai krenta ir visur ore skraido.. nezinau ar vaikams gerai.. vienu zodziu reikes priprasti prie to, kad dulkes ant lentynu kaupsis zymiai greiciau...
-
gabusia - Pranešimai: 5104
- Augintiniai:
Gevenam nuosavame name,jis nedidelis,bet reikalui esant butu kur laikyti papugas atskirai. Nera nieko cia skubaus,dar vyksta apmastymai,o isigyti jau seniai svajoju,bet vis neissirenku kuria butent pirkti. Bet vat tos pleiskanos kakadulio mane siektiek baido,kazkodel galvojau,kad ju turi zakai,o vat kakadu galvojau jei ir turi,tai maziau.
- Manija
- Augintiniai:
-
lea - Pranešimai: 3287
- Augintiniai:
Pas mane dabar kai penkios nimfos nedideliame kambaryje gyvena (dar banguotukai šeši, bet tie baltų dulkių neturi), tai viskas baltu sluoksniu nusėta būna, jeigu tik kokią ieną nepavalai. Oro valytuvas-jonizatorius veikia, kažkiek tų dulkių susiurbia, bet pagrindinė masė vis tiek lieka. O vienas kakadu tai kaip penkios nimfos, o jei didesnis tai dar daugiau.
-
- Augintiniai:
Tai šiukšlina visos papūgos, aš tuėjau omeny būtent tas baltas dulkes, kurias kakaduliniai (nimfos taip pat jiems priklauso) kuo kūno ir sparnų barsto
. Nes šiukšlės bus tik ten kur jų maisto ar šakų padėta (kai šeriasi, tai jau atskira kalba), o tos baltos dulkės nusėda ir stalus, ir kėdes, ir palanges, ir sienas, ir viską, kas yra kambaryje ![yes4 :yes4:](./images/smilies/yes4.gif)
![Smile :)](./images/smilies/smile4.gif)
![yes4 :yes4:](./images/smilies/yes4.gif)
-
- Augintiniai:
Grįžti į Tiems, kas ruošiasi pirkti
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 6 svečių