Uch Och Kalendorius 2012
-
Vitalija - Pranešimai: 604
- Augintiniai:
-
ebas - Pranešimai: 4707
- Augintiniai:
-
Vygintas - Pranešimai: 1422
- Augintiniai:
Man irgi A3 tinka, na man tai ir vienpusio gana, bet čia kaip dauguma, nors įdomumo dėlei galima būtų ir stalinį padaryti, kad ir kas dieninį, tada galima būtų oi kiek nuotraukų ir istorijų pridėti
Taigi Gede paskiriamas už nuotraukų surinkimą, jam paskiriami patarėjai - Lea astrildinių kalusimais, Sailor vištinių ir piktulių klausimais, Gabusia - papūginių klausimais, Ebas su Vygintu - spaudos atstovai, Alina atsakinga organizaciniais reikalais, visais iškilusiais klausimais prašom kreiptis vyr. patarėją Ausrelę. Ačiū chebryte
Taigi Gede paskiriamas už nuotraukų surinkimą, jam paskiriami patarėjai - Lea astrildinių kalusimais, Sailor vištinių ir piktulių klausimais, Gabusia - papūginių klausimais, Ebas su Vygintu - spaudos atstovai, Alina atsakinga organizaciniais reikalais, visais iškilusiais klausimais prašom kreiptis vyr. patarėją Ausrelę. Ačiū chebryte
-
Papooga - Pranešimai: 10520
- Augintiniai:
Hmm.. nu nieko sau Papooga isskirste pagal pareigas visus..
Taigi Gede nuo taves viskas prasideda, taigi prasom savo emaila paskelbti, kad zmones jau galetu nuotraukas siusti ir termina, per kuri reikia atsiusti..
Man atrodo svarbiausias klausimas, ant kurio kiekvienais metais kliuname kas maketuos ir kur spausdinsime..
Man atrodo, kad dvipusi labiausiai apsimoka daryti, nes tada tirazas gaunasi didesnis ir siek tiek pigiau, o kas sau kokia nori gali puse kabinti.. net nezinau, kaip dauguma nuspres..
ir reiketu spaustuve pasiieskoti, kuri atspausdintu kiek mums reikes..
Uzpernai spausdinome pas Indi, pernai kadangi sirgo Indi ta darbuotoja, kuri turejo spausdinti, tai spausdinome pas mano vyro pazistama.. Tai is manes tokie pasiulymai, man atrodo ne taip baisiai ir brangiai buvo..
Taigi Gede nuo taves viskas prasideda, taigi prasom savo emaila paskelbti, kad zmones jau galetu nuotraukas siusti ir termina, per kuri reikia atsiusti..
Man atrodo svarbiausias klausimas, ant kurio kiekvienais metais kliuname kas maketuos ir kur spausdinsime..
Man atrodo, kad dvipusi labiausiai apsimoka daryti, nes tada tirazas gaunasi didesnis ir siek tiek pigiau, o kas sau kokia nori gali puse kabinti.. net nezinau, kaip dauguma nuspres..
ir reiketu spaustuve pasiieskoti, kuri atspausdintu kiek mums reikes..
Uzpernai spausdinome pas Indi, pernai kadangi sirgo Indi ta darbuotoja, kuri turejo spausdinti, tai spausdinome pas mano vyro pazistama.. Tai is manes tokie pasiulymai, man atrodo ne taip baisiai ir brangiai buvo..
-
gabusia - Pranešimai: 5104
- Augintiniai:
Man atrodo, kad aš nelabai ką galėsiu pagelbėt.
Paskutinį kartą redagavo alinaaa 2011.10.02 22:06. Iš viso redaguota 1 kartą.
-
alinaaa - Pranešimai: 1748
- Augintiniai:
-
sailor - Pranešimai: 22581
- Augintiniai:
-
Papooga - Pranešimai: 10520
- Augintiniai:
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 30 svečių