Uch Och Kalendorius 2012
Tai jeigu nesurasit išmanančio žmogaus, kuris nuotraukas tinkamas spaudai atsijotų, pasimesit tarp begalybės atsiųstų, ir balsuojant galit išrinkti tokių, kurios kalendoriaus vaizdą ir kokybę gadins. Pradėti reikia nuo to, kas, turintis profo akį, tas nuotraukas prasijos, kas maketą darys, o tada galima jau ir nuotraukas siųsti. Taip kad ieškokit, spaudos atstovai .
-
sailor - Pranešimai: 22581
- Augintiniai:
Kadangi daromas forumiečių kalendorius, tai visi norintys ir turi į jį papulti, taip kaip pernai, tada ir visiems bus smagu jį ant sienos pasikabinti ir padovanoti. Foto atrinkinėti tikrai nereikia, nes pernykštis sulaužė visus standartus ir reikalavimus spaudai, kad ir ta pati Kukutė su savo laaaabai mažyte nuotrauka, labai abejoju ar kam ta kokybė užkliuvo ir gadino, atsiverskit ir pasižiūrėkit. Tiesiog kokias išplaukusias ir nesufokusuotas nuotraukas tai ir patys gi nenubalsuosit ir nesiųsit tikiuosi Prabalsavus galima nebent spręsti kas papuls ant didžiojo kadro kas ant mažojo, be to siūlau irgi atsižvelgti ir į tai, kad įvairesnių dalyvių kalendorius gautųsi.
Dėl spaudos ištikro siūlau, jei Gabusia gali ten pat atspausdinti, tai ir nesimėtyti, jei ne, ieškoti kitur.
Dėl maketavimo, man tiesiog nepatogu prašyti pas dizainerį, jei norit galit paklausti, gal ir imsis, ką gali žinoti. Tada aš tiesiog turėjau bendrų reikalų su juo, šiek tiek padėjau tai ir jis padėjo. Ir reikia palikti dizaineriui-meketuotojui laisvę spręsti kaip geriau, ypač kai tai daroma savanoriškai (kaip minimum jis irgi iš to savo darbo bent malonumą turi gauti). Svarbu suprasti, kad dvipusis yra dvigubai daugiau darbo, nors ir atrodo, kad beveik tas pats, darbas yra su labai dideliais failais, viskas vyksta lėtai, pastumi paveiksliuką ir lauki ir t.t. O kaip pernai kai nebuvo nei laiko nei nuotraukų pertekliaus tai išvis...
Dėl spaudos ištikro siūlau, jei Gabusia gali ten pat atspausdinti, tai ir nesimėtyti, jei ne, ieškoti kitur.
Dėl maketavimo, man tiesiog nepatogu prašyti pas dizainerį, jei norit galit paklausti, gal ir imsis, ką gali žinoti. Tada aš tiesiog turėjau bendrų reikalų su juo, šiek tiek padėjau tai ir jis padėjo. Ir reikia palikti dizaineriui-meketuotojui laisvę spręsti kaip geriau, ypač kai tai daroma savanoriškai (kaip minimum jis irgi iš to savo darbo bent malonumą turi gauti). Svarbu suprasti, kad dvipusis yra dvigubai daugiau darbo, nors ir atrodo, kad beveik tas pats, darbas yra su labai dideliais failais, viskas vyksta lėtai, pastumi paveiksliuką ir lauki ir t.t. O kaip pernai kai nebuvo nei laiko nei nuotraukų pertekliaus tai išvis...
-
Papooga - Pranešimai: 10520
- Augintiniai:
-
Kukutis - Pranešimai: 2888
- Augintiniai:
-
evers - Pranešimai: 4410
- Augintiniai:
http://www.kalendorius.paukstis.lt/
(Meniu:kalendoriai)
(Meniu:kalendoriai)
-
Jovita - Pranešimai: 1599
- Augintiniai:
ura... radau ačiū jovita..taigi peržiūrėjau jūsų kalendoriukus,labiausiai patiko 2010m.na kiti taipogi šaunūs.ir aprašymai pliusas..
tik tame 2010 labai jau tie mažiukai labai maži..o gal galima taip kaip koliaža daryt..viena didesnę nuotrauka aplink mažiukiu pamėtyta...o ką reiškia 2011 parašyta forumiečiu ir paukštis.lt..kaip čia ar du leidote...
tik tame 2010 labai jau tie mažiukai labai maži..o gal galima taip kaip koliaža daryt..viena didesnę nuotrauka aplink mažiukiu pamėtyta...o ką reiškia 2011 parašyta forumiečiu ir paukštis.lt..kaip čia ar du leidote...
-
evers - Pranešimai: 4410
- Augintiniai:
Tai va, 2010 m. profas darė, tai ir kokybė bei vaizdas atitinkami . Jei vėl panašus kokybės atžvilgiu būtų, tai ir aš kalendoriaus norėčiau. Jeigu kalbėti apie pernykštį, tai jis buvo prasčiausias iš visų darytų, man Papoogos ekspromtinis variantas daug geresnis atrodė . Aš daikto, kurį ne stalčiuje laikysiu, o ant sienos kabinsiu, kokybiško noriu. Su savo augintiniais kalendorių darausi kasmet, o gražų kokybišką kalendorių su papūgomis galiu parduotuvėje nusipirkti.
-
- Augintiniai:
Į Lietuvą atvažiuoju greitai, samagono nemėgstu, "Hiperbolės" ir dabar pasiklausau. Man patinka pati kalendoriaus idėja su forumiečių augintiniais, bet man jis turi būti ir gražus, kad aš jį norėčiau ant sienos pasikabinti ir visiems demonstruoti. Jeigu jis bus panašus į pernykštį variantą, tai aš jo nenoriu .
-
- Augintiniai:
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 8 svečių