Uch Och Kalendorius 2012
Norint tikrai profesionalaus, reikia susimesti ir uzsakyti pas profa. Ir jeigu nebus spausdinamas sausio menesi, galima butu spausdinti didesniu tirazu ir dali parduoti pvz. gyvunu parduotuvese.
Ir vis del to, gal jau pradedam kazka. Juk foto rinkima-siuntima jau galima butu pradeti.
Ir vis del to, gal jau pradedam kazka. Juk foto rinkima-siuntima jau galima butu pradeti.
-
ebas - Pranešimai: 4707
- Augintiniai:
Va man taip pat įdomu,kur reiktu siųsti nuotraukas ir kur galima būtų už jas balsuoti? norėčiau ir aš kalendoriau,bet tik jei jame būtų Kivis
-
ErikaE - Pranešimai: 3962
- Augintiniai:
Nebūtinas užsakymas pas super duper profą, užtenka, kad išeik tiek išmanantis spaudos ir maketo reikalus žmogus žmogus apsiimtų jį daryti, nes paskutinio kalendoriaus kokybė mane nuvylė... Bet jeigu visiems kitiems tinka, tai pirmyn, darykitės .
-
sailor - Pranešimai: 22581
- Augintiniai:
-
Jovita - Pranešimai: 1599
- Augintiniai:
Pavyzdžiui, pirmasis kalendorius, Papoogos spausdintas namuose, buvo daug geresnis už paskutinįjį. Ir, kaip jau rašiau, pernykštis Papoogos variantas buvo geresnis už oficialųjį. Kai yra su kuo lyginti (ankstesniais kalendoriais), tai galima ir išvadas pasidaryti. Taip kad nereikia būti ypatingu profu, ar turėti Canonus, kad kalendorių normalų padarytum. Ir per visus kalendorius profesionalios nuotraukos buvo tik pernykštės Apuokėlio, visų kitų - buitinės, ale ir iš tų buitinių gražūs kalendoriai išeidavo. Aš tik apie tai Savo nuomonę išsakiau, daugiau čia nelįsiu .
-
sailor - Pranešimai: 22581
- Augintiniai:
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 5 svečių