Uch Och Kalendorius 2012
tai ir paprastas foto aparatas (na ne tie visi profesionalus) daro normalias foto..
dėl papūgėlio, kiekvienas turbūt saviškius pamatyt ant kalendoriaus norėtų Nes jie mums patys mylimiausi Todėl ir aš manau, kad sineriukės noras natūralus.
O dėl kokybės, tai svarbu normalus būtų, ne blogas, bet ir nebūtinai pats pats superiškiausias.. tiesiog.
dėl papūgėlio, kiekvienas turbūt saviškius pamatyt ant kalendoriaus norėtų Nes jie mums patys mylimiausi Todėl ir aš manau, kad sineriukės noras natūralus.
O dėl kokybės, tai svarbu normalus būtų, ne blogas, bet ir nebūtinai pats pats superiškiausias.. tiesiog.
-
Jovita - Pranešimai: 1599
- Augintiniai:
Na jei aš norėčiau vien Kivio kalendoriaus,tai pasidaryčiau, bet norisi ir kitų forumiečių augintinių foto turėti vienoje vietoje ir kad Kiviukas būtų jų kompanijoj Na bet žinoma,pasvajojau ir praėjo...net nepretenduosiu,būkit ramūs
-
ErikaE - Pranešimai: 3962
- Augintiniai:
-
ebas - Pranešimai: 4707
- Augintiniai:
-
ErikaE - Pranešimai: 3962
- Augintiniai:
na vėl vartotės ...geriau patarimus duokite kaip,nupliaškint ir man savuosius..nes su tokiom nuotraukom kokias dabar padarau noriu kad sarmata nebūtu ..o sparnuotu turiu keletą,gal kas pakliūtu..
bet fotiko neturiu nuo ko pasiskolint,dabar su senuku olimpus nieko tropnaus neišgaunu..nes kai varčiau senuosius kalendorius seile varvinau..
žinote būna ir paukščių fotogenišku gali belekur juos fotografuot (pvz..aratingas)ir jos kaip modeliai..o mano krameriukas pasišėręs truputuka,tai ir nuotraukose
o dėl ankstesniu kalendorių nieko blogo pasakyt negaliu visi savotiškai gražūs...
bet fotiko neturiu nuo ko pasiskolint,dabar su senuku olimpus nieko tropnaus neišgaunu..nes kai varčiau senuosius kalendorius seile varvinau..
žinote būna ir paukščių fotogenišku gali belekur juos fotografuot (pvz..aratingas)ir jos kaip modeliai..o mano krameriukas pasišėręs truputuka,tai ir nuotraukose
o dėl ankstesniu kalendorių nieko blogo pasakyt negaliu visi savotiškai gražūs...
-
evers - Pranešimai: 4410
- Augintiniai:
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 9 svečių