Pilkosios papūgos (Žakai) - Psittacus erithacus
Tai,aš apie meilę ,o ne apie škadas kalbu,ką bedarytu ar mažiau mylėtum?juokinga,dar vietos yra ką siaubti.
-
nile - Pranešimai: 2708
- Augintiniai:
-
nile - Pranešimai: 2708
- Augintiniai:
Musishke tai nauja pramoga susigalvojo. Musu kambary vyras prie lubu buvo pririses 2 virves ilgas iki zemes ir ant virviu galu barskucius, dukryte kai buvo mazesne megdavo guledama ant savo zaidimu kilimelio jais zaist, bet ir dabar sededama ant puoduko pazaidzia. Tai Ema uzskrenda ant tu virviu ir laksto iki lubu ir zemyn ir man reikia ja tipo gaudyt - sakyt "pagausiu pagausiu" ir vaizduot kad gaudau, arba metyt jai i virsu koki teniso kamuoliuka, arba supti tas virves kad ji suptusi tada patenkinta tokia visa duodasi
-
Vikute - Pranešimai: 3700
- Augintiniai:
Fainuolė Ema Mano sena meilė
Aš kai gaudau Miglę, tai turiu ir pagaut. O kartais ji pagauna mane.. ir sako "pagavau", na ir kas, kad snapu už ausies Laimė, nesmarkiai, dabar viską švelniau daro Sakau, gal paauglystę išaugo
Aš kai gaudau Miglę, tai turiu ir pagaut. O kartais ji pagauna mane.. ir sako "pagavau", na ir kas, kad snapu už ausies Laimė, nesmarkiai, dabar viską švelniau daro Sakau, gal paauglystę išaugo
-
Epi - Pranešimai: 931
- Augintiniai:
As tai jau pasiilgau video su Emacka
Kai tik suradau si foruma ji buvo pirmoji zakute kuria pamaciau ir isgirdau nerealiai daug kalbant Kazkada seniai per tv maciau kazkokia rusu laida,kur papuga(jau neprisimenu kokia)kalbejo,bet tikrai nepatikejau,kad ten ji kalba,galvojau surezisuota viskas O va Emacka itikino,kad tai imanomas dalykas
Kai tik suradau si foruma ji buvo pirmoji zakute kuria pamaciau ir isgirdau nerealiai daug kalbant Kazkada seniai per tv maciau kazkokia rusu laida,kur papuga(jau neprisimenu kokia)kalbejo,bet tikrai nepatikejau,kad ten ji kalba,galvojau surezisuota viskas O va Emacka itikino,kad tai imanomas dalykas
-
Munex - Pranešimai: 6282
- Augintiniai:
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių