Kramerio žieduotoji papūga - Psittacula krameri
-
Svetikas - Pranešimai: 182
- Augintiniai:
-
evers - Pranešimai: 4410
- Augintiniai:
Paukščiai labai faini, bet maistas nuo stalo , baik tokius juokus, kas per batonas, kas per sriubos lėkščių laižymas? Turėkit proto, yr gi temos apie mitybą, galu gale ...
p.s.neradau(nėra) temos apie maistą nuo stalo(žmonių maisto), nes ir negali tokios būti, nes tikrai pamenu, kad buvo rašyta, kad niekas, ką mes vartojame maistui(pietums, t.y. kepta- virta), visiškai netinka papūgoms, nes šis maistas tokius eržilus, kaip žmonės į kapus nuvaro, o tokį sutvėrimą, kaip paukštelis, tai lyg du pirštus apšlapinti...
p.s.neradau(nėra) temos apie maistą nuo stalo(žmonių maisto), nes ir negali tokios būti, nes tikrai pamenu, kad buvo rašyta, kad niekas, ką mes vartojame maistui(pietums, t.y. kepta- virta), visiškai netinka papūgoms, nes šis maistas tokius eržilus, kaip žmonės į kapus nuvaro, o tokį sutvėrimą, kaip paukštelis, tai lyg du pirštus apšlapinti...
-
gede - Pranešimai: 4906
- Augintiniai:
aš saviški paglostau,jau drąsiau leidžiasi..o kai atsiprausia tai išvis meilutis būna,padedu jam kedent plunksneles...snapuką visada duoda paglostyt,bučkį duoda man -kai ko nori gaut...
-
evers - Pranešimai: 4410
- Augintiniai:
Nekalbėkim apie liūdnus dalykus.
Palinksminsiu jūs dar keliais kadrais
Tikiuosi nepabodo mano fotoreportažas
Palinksminsiu jūs dar keliais kadrais
Tikiuosi nepabodo mano fotoreportažas
-
Svetikas - Pranešimai: 182
- Augintiniai:
Dabar prisijungę