Banguotosios papūgėlės - Melopsittacus undulatus
-
nile - Pranešimai: 2708
- Augintiniai:
-
Kikimara - Pranešimai: 3651
- Augintiniai:
Jau šiandien tai turėjau strioko. Bežaidžiant dukrytei su Ričiuku, tik išgirdau kad papūgiukas čirškia isteriškai. buvau šalia, atsisuku, ogi prisispaudė kojytę po maitinimo kėdute. Dukrytė lindo, kėdė pasikėlė, po to leidosi žemyn ir Ričiukas gi ten visur paskui ja landžioj air nespėjo pralysti. jau rodos taip saugau ir vis viena nenusaugojau
tai greitai pakėliau kėdę ir išlaisvinau jo kojytę. Po to apžiūrėjau, - tai kraujuoti pradėjo po truputį prie pat nagučio. Apipurškiau tuo antibakteriniu purškaliuku kur sau purškiu kai susižeidžiu.
O dauigiau nežinau nei kaip padėti jam. Jis ten visaip laižėsi tą kojytę. Jau kaip gaila pasidarė, ir dukrytė išsigando. Bet mano akim niekas nelūžo, nes jis pradžioj buvo štraukęs tą kojytę vis, o po to vis labiau ištraukdavo ir dabarf jau pradėjo žaisti vėl šokinėti nuo šakos ant šakos ir lesti ir pan. Kaip nieko nebūtų. tik aišku vis pasaugo tą kojytę. Tai neleidau daugiau išlysti, pasaugosiu pastebėsiu.
Skambinau i gydyklą, jau būčiau vežus, kad apžiūrėtų, bet ir ten sako - nu pastebėkit pradžioj ir jei neramu bus atveškit.
Tai pažiūrėsiu kaip bus vakarop. Bert man regis viskas bus gerai, nes jau žaidžia ir pan.
kaip man širdį skaudėjo dėl jo. Toks fainuolis, net kai taip skaudėjo leidosi apžiūrimas. Dar pakasiau galvytę, tai visas kaifavo ir galvą sukinėjo, kad dar kasyčiau.
fu, pirmą kartą man toks atvejis su papūgiukų sveikata kad kas nutiktų.

O dauigiau nežinau nei kaip padėti jam. Jis ten visaip laižėsi tą kojytę. Jau kaip gaila pasidarė, ir dukrytė išsigando. Bet mano akim niekas nelūžo, nes jis pradžioj buvo štraukęs tą kojytę vis, o po to vis labiau ištraukdavo ir dabarf jau pradėjo žaisti vėl šokinėti nuo šakos ant šakos ir lesti ir pan. Kaip nieko nebūtų. tik aišku vis pasaugo tą kojytę. Tai neleidau daugiau išlysti, pasaugosiu pastebėsiu.
Skambinau i gydyklą, jau būčiau vežus, kad apžiūrėtų, bet ir ten sako - nu pastebėkit pradžioj ir jei neramu bus atveškit.
Tai pažiūrėsiu kaip bus vakarop. Bert man regis viskas bus gerai, nes jau žaidžia ir pan.
kaip man širdį skaudėjo dėl jo. Toks fainuolis, net kai taip skaudėjo leidosi apžiūrimas. Dar pakasiau galvytę, tai visas kaifavo ir galvą sukinėjo, kad dar kasyčiau.
fu, pirmą kartą man toks atvejis su papūgiukų sveikata kad kas nutiktų.
-
Ilona - Pranešimai: 697
-
sailor - Pranešimai: 22581
- Augintiniai:
jai šokinėja manau ir aš ,kad nieko baisaus...o kad kojytę prisaugo tai natūralu...
būna ir blogiau mano sesės banguotukui zuikis nukando pirštuką,bet jau metai daugiau praėjo ir nieko jam...o tada buvo ''strioko''
būna ir blogiau mano sesės banguotukui zuikis nukando pirštuką,bet jau metai daugiau praėjo ir nieko jam...o tada buvo ''strioko''
-
evers - Pranešimai: 4410
- Augintiniai:
Sakes kaip issigandau tik pradejus skaityt - pamaniau, kad dukryte netycia uzsedo pauksteli
pagis gal kojyte ir be vetu pagalbos. Dabar jau lepinkit mazyli:)

-
glitter - Pranešimai: 1220
- Augintiniai:
-
nile - Pranešimai: 2708
- Augintiniai:
-
Munex - Pranešimai: 6282
- Augintiniai:
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 8 svečių