Neperskiriamųjų veisimas
ne, jau nebelaukiu, nukabinau inkiliuka, tikrinau kiausinukus, ir kaip ir itariau uzsaldyti (visuose buvo mazyliai tik dar laaabai maziukai).Nezinau ar ta agresija kilusi taip paveike ar kas, bet po inkiliuko nukabinimo vel taika, vel meile... Et nieko jau nebesuprantu. Atrodo, kad patelei buvo kiles pavydo priepolis del inkiliuko ir kiausinuku (mat tevelis mego tupet jame kartu), kad taip atkakliai vijo lauk ir muso teveli... Gi kai patineli isleidau is narvo, tai istisas dienas perejo labai atsakingai, tik gaila, kad per velai susiprotejo...
Tikekimes kad kiti metai bus labiau sekmingi
Tikekimes kad kiti metai bus labiau sekmingi
-
Laimaaa - Pranešimai: 224
- Augintiniai:
Sveiki
prisijungiu ir aš prie šio forumo, tikiuosi naudingų patarimų. Maniesiems yra jau metukai ir prieš kelias dienas pastebėjau, kad vienas kita maitiną, ir patinas jau lipa ant patelės tai labai tikiuosi kiaušinukų, būtų labai smagu išauginti. Tačiau, mano inkilėlis yra uždaras tik skylė į jį patekti, gal nelabai gerai, gal jaunikliai nesugebės išlipti iš jo? Žinoma, gal aš jų ir nesusilauksiu dabar, bet ateityje žinosiu kaip elgtis. Šiaip, maniškiai yra neprijaukinti, jiems žmonių nereikia, puikiai sutaria dviese, labai retai išleidžiam paskraidyti, bet pastoviai narvelis pilnas medžio šakų, daržovių ir jiems tinkamų skanėstų, nujaučiu kiaušiniai bus prisegu jų nuotrauką.
prisijungiu ir aš prie šio forumo, tikiuosi naudingų patarimų. Maniesiems yra jau metukai ir prieš kelias dienas pastebėjau, kad vienas kita maitiną, ir patinas jau lipa ant patelės tai labai tikiuosi kiaušinukų, būtų labai smagu išauginti. Tačiau, mano inkilėlis yra uždaras tik skylė į jį patekti, gal nelabai gerai, gal jaunikliai nesugebės išlipti iš jo? Žinoma, gal aš jų ir nesusilauksiu dabar, bet ateityje žinosiu kaip elgtis. Šiaip, maniškiai yra neprijaukinti, jiems žmonių nereikia, puikiai sutaria dviese, labai retai išleidžiam paskraidyti, bet pastoviai narvelis pilnas medžio šakų, daržovių ir jiems tinkamų skanėstų, nujaučiu kiaušiniai bus prisegu jų nuotrauką.
- Kvala
- Augintiniai:
Labas,labai grazus pauksciukai.Na as nesu siu pauksteliu zinove,bet jei jiems tik metai,tai man rodos,dar labai anksti apie vaikucius galvoti ir inkilo pastoviai nereikia.Jis bus reikalingas tik tada,kai jau sugalvos pereti.
O paskraidyti isleisti reikia kuo dazniau
O paskraidyti isleisti reikia kuo dazniau
-
Munex - Pranešimai: 6282
- Augintiniai:
nežinau kada tokie paukščiai baigia šertis, bet man jie atrodo besišeriantys jaunikliai, kažkokie neryškūs, o jei taip yra iš tikro, tai tikrai anksti jiems perėt...
-
lea - Pranešimai: 3287
- Augintiniai:
sveiki, kaip sekasi laukti mazyliu? mums manau visai neblogai.... kiausinukai jau igavo toki pilksva atspalvi... kazin tai gerai ar blogai?:)
- insandute
- Augintiniai:
-
viliuss - Pranešimai: 2652
- Augintiniai:
sveiki .pries menesi savo neisskiriamajam nupirkau panele,bet nesu isitikinus kad jis tikrai yra Jis .bet nusprendziau laukt ir ziuret kaip ju meile klostysis pradejo jie poruoti,ji pastoviai tupet kampe narvo ,jis ja maitino ir pan,vis juokavau kad ko ji be reikalo sedi ten,atrodo visai netinkamas laikas peret tad ir inkilo nekabinau.ir stai praejo gera savaite gal daugiau ir stai ji vakar padejo kiausini.... dabar jau nezinau ka daryti..ji tai tupi tam kampe tai sone kur,o kiausinis irgi tai po ja tai sone jos,siandien uzkabinau inkileli tai ji bais susidomejusi jame sedi vis krapstos kazka ten,tai vat dabar nezinau ar idet jai ta kiausini ar ji ateis i kampa savo tupet..patarkit ka..
-
mistika - Pranešimai: 48
- Augintiniai:
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 3 svečių