Nimfos - Nymphicus hollandicus
-
blogiukeeee - Pranešimai: 327
- Augintiniai:
-
Munex - Pranešimai: 6282
- Augintiniai:
-
- Augintiniai:
Na gal kada pavyks man pafilmuoti
Tas banguotukas tai isskrido,tai nusipirkau nimfa,nes labai man nimfos patinka
Siaip ateity svajone turiu: nusipirkti jauna KAKADU papuga,nes del ju is vis alpstu...

-
- Augintiniai:
Kaip gaila banguotuko
nezinau ka daryciau jei maniskiai isskristu... as irgi anksciau laikiau banguotas papugeles ,turejau nemazai, bet tik viena is ju kalbejo, poto kuri laika nieko neturejau, nes labai sunkiai isgyvenu ju netekti, bet vistiek nusipirkau nimfuka 

-
Wenera22 - Pranešimai: 50
-
Jovita - Pranešimai: 1599
- Augintiniai:
Nagi nagleja su kiekviena diena
,katinus jau patvarke,vaiksto po pat nosim,arba is viso nuveja nuo palanges.Su suniu kazkaip draugiskiau,bet nebijo visiskai,net nutupt ant jo bando,tik sunius pirmas issigasta,pabega ir ziuri i mane klausiamai-ko cia tas sparnuotas is jo nori
Megstamiausia sedejimo vieta taip ir isliko ant galvos
,anakart susigalvojo zaidima-nuskrenda ant narvo,o tada staigiai man ant galvos,tik speju pamatyt istiestas kojytes ir uzsimerkt
ir taip beveik pusvalandi skraide,specialiai laukiau,ziurejau kada nusibos,o jis kad isizaide
Ir siaip labai daznai megsta paskraidziot su staigiais virazais,pasimaivydamas,akivaizdziai parodydamas,kad jam dabar siutas uzejo
Prie merginos vis bando paciulbeti rema ismetes,bet is jos puses nulis demesio
Lesa,miega,skraidzioja ir niokoja namus tai sutartinai,bet santykiai is kaimynisku dar nesikeicia.Anksciau jei jis prisiartindavo lesti,tai Pylipa issiziojusi nuvydavo,o jis pasitraukdavo,dabar nebesitraukia,atgal issiziojes gazdina
Ir giesmeliu nauju nesimoko
,labiausiai patinka rekti visa gerkle,arba taip gailiai gailiai cypauti,pirma karta net begau paziureti ar neprispaude kas
Tai vat taip linksmai ir gyvenam

Megstamiausia sedejimo vieta taip ir isliko ant galvos

Prie merginos vis bando paciulbeti rema ismetes,bet is jos puses nulis demesio

Lesa,miega,skraidzioja ir niokoja namus tai sutartinai,bet santykiai is kaimynisku dar nesikeicia.Anksciau jei jis prisiartindavo lesti,tai Pylipa issiziojusi nuvydavo,o jis pasitraukdavo,dabar nebesitraukia,atgal issiziojes gazdina

Ir giesmeliu nauju nesimoko

Tai vat taip linksmai ir gyvenam

-
Munex - Pranešimai: 6282
- Augintiniai:
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių