Kramerio žieduotoji papūga - Psittacula krameri
-
Kukutis - Pranešimai: 2888
- Augintiniai:
-
Kukutis - Pranešimai: 2888
- Augintiniai:
va va ko pasigedau tai kukutes kramerytes kalendoriui, jau sakiau tikrai balsuociau man jinai tokia grazuole pukute
-
deivis99 - Pranešimai: 953
- Augintiniai:
-
Vygintas - Pranešimai: 1422
- Augintiniai:
ir aš tikėjaus,... galvojau bus visi ir geltoni,ir melsvi..o jau žaliukų galvojau bus kad atrinkt neis...
-
evers - Pranešimai: 4410
- Augintiniai:
Sveiki ,
jau prieš menesį zadejau įsijungti į Jūsų būrį. Auginame žydrą kramerį arba kramerę, jam 3 menesiai, draugaujame, paimti dar negalime(tik tamsoje, o paskui uzglostome), bet atskrenda ir ant peties, ir ant rankos, maitinamas is ranku, megsta ziureti televizoriu, tada labai isdykauja, narvelio nelabai megsta - grizta palesti ir miegoti, nu ir kai nuotaikos nebuna, tada pries veidrodi tupi ir snaudzia. Foto dar nei vienos neturime
jau prieš menesį zadejau įsijungti į Jūsų būrį. Auginame žydrą kramerį arba kramerę, jam 3 menesiai, draugaujame, paimti dar negalime(tik tamsoje, o paskui uzglostome), bet atskrenda ir ant peties, ir ant rankos, maitinamas is ranku, megsta ziureti televizoriu, tada labai isdykauja, narvelio nelabai megsta - grizta palesti ir miegoti, nu ir kai nuotaikos nebuna, tada pries veidrodi tupi ir snaudzia. Foto dar nei vienos neturime
- ausrag
- Augintiniai:
Lyg ir apie antrus metus pradeda rysketi ziedas,bet galiu ir klysti,skleroze man
Sveika,ausrag,tai jusu krameriukas jau beveik visai rankinukas,nebedaug truksta ir galesite imti i rankas ,labai butu idomu ir nuotraukyte kokia pamatyt,kai bus galimybe,netaip daug cia tokiu zydru groziu
Sveika,ausrag,tai jusu krameriukas jau beveik visai rankinukas,nebedaug truksta ir galesite imti i rankas ,labai butu idomu ir nuotraukyte kokia pamatyt,kai bus galimybe,netaip daug cia tokiu zydru groziu
-
Munex - Pranešimai: 6282
- Augintiniai:
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 1 svečias