Kramerio žieduotoji papūga - Psittacula krameri
-
evers - Pranešimai: 4410
- Augintiniai:
Kiek šitą temą skaitinėjau,tai visiems pradėjusiems augint kramerius,žiedas vaidenasi .O man be žiedo dar gražiau.Žieduoti kažkokie pikti atrodo.
-
Vygintas - Pranešimai: 1422
- Augintiniai:
na man žalias tai su žiedu gražiau...na kažkaip pasikeičia jie tada..o kitų spalvų kaip kukutė tai ir taip Žavinga...
-
evers - Pranešimai: 4410
- Augintiniai:
-
meestee - Pranešimai: 598
- Augintiniai:
Ir prisimenam, ir pasigedom gražuolės Naikutės . Vien su nuotraukomis neišsisuksi . Teks rašyti, kaip gyvuojat .
-
sailor - Pranešimai: 22581
- Augintiniai:
na,kaip cia neprisiminsi senos geros Kukutes drauges???zinoma,kad prisimenam,ir pasigendam kaip gyvuojat?
-
Kukutis - Pranešimai: 2888
- Augintiniai:
Gyvenam tai puikiai, lepinama mūsų mergaitė Bet banditka tai nereali, nei sekundei nusisukti negalima, viskas vagiama, mėtoma, laužoma, tikrinamas tvirtumas ir t.t.
Bet ir įpročiai keičiasi. Metus laiko miegodavo tik virviniame žiede, kuriam atsibodus jį sudraskydavo, o aš pakeisdavau nauju. O dabar, neaišku dėl ko, iš principo nebelipa miegoti į žiedą, tupi šalia jo, arba miega ant jo viršaus visa persikrepusi, taip nepatogiai man atrodo Drasko visas medines laktas pati ant jų tupėdama, kol nukrenta kartu su lakta žemyn Žaislai irgi labai einami pasidarė. Ir mitybos įpročiai pasikoregavo..
P.S. Vakar žiūrinėjau nuotraukas, daug forumo temų reikia pasivyti, tai pas tave Sailor irgi plunksnuotųjų rotacijų nebesugaudau
Bet ir įpročiai keičiasi. Metus laiko miegodavo tik virviniame žiede, kuriam atsibodus jį sudraskydavo, o aš pakeisdavau nauju. O dabar, neaišku dėl ko, iš principo nebelipa miegoti į žiedą, tupi šalia jo, arba miega ant jo viršaus visa persikrepusi, taip nepatogiai man atrodo Drasko visas medines laktas pati ant jų tupėdama, kol nukrenta kartu su lakta žemyn Žaislai irgi labai einami pasidarė. Ir mitybos įpročiai pasikoregavo..
P.S. Vakar žiūrinėjau nuotraukas, daug forumo temų reikia pasivyti, tai pas tave Sailor irgi plunksnuotųjų rotacijų nebesugaudau
-
meestee - Pranešimai: 598
- Augintiniai:
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 2 svečių