Planuoju įsigyti Žako, ką dar turiu žinoti?
Dėmesio:
Norėdami įsigyti sveiką paukštį, atidžiai rinkitės pardavėją! Venkite aferistų, nesąžiningų pardavėjų ar veisėjų.
Jei kyla abejonės dėl pardavėjo - klauskit .
Nepamirškit ir patys įdėmiai įvertinti įsigyjamą paukštį. Patarimus, į ką atkreipti dėmesį, rasit .
Norėdami įsigyti sveiką paukštį, atidžiai rinkitės pardavėją! Venkite aferistų, nesąžiningų pardavėjų ar veisėjų.
Jei kyla abejonės dėl pardavėjo - klauskit .
Nepamirškit ir patys įdėmiai įvertinti įsigyjamą paukštį. Patarimus, į ką atkreipti dėmesį, rasit .
Va kaip tik čia prisiminiau video, kur per labą rytą rodė, mano pažįstama veisėja, na pas ją mini zoo sodas, fainai buvo žiūrėt kaip visi gyviai draugiškai sutariai(na kiek tai yra įmanoma ) ir va vėl kilo klausimas, ar žakai būna tik šios standartinės t.y. pilos spalvos,juodas snapas, raudona uodega? ar yra ir žalsvi? kokie jie dar gali būti? (vėl labai labai atsiprašau jei kartais koks mano klausimas jau buvo aptartas, tiesiog dabar dar nelabai spėju viso forumo perskaityt )
- Indreaja
-
Zitlali - Pranešimai: 395
- Augintiniai:
-
Zitlali - Pranešimai: 395
- Augintiniai:
papildysiu dėl streso. Jei kiti gyvūnai ramūs, nesusijaudinę, ir pan., tai ir naujas gyvūnas, atsiradęs tokiosj aplinkoj elgiasi ramiai. GYvūnai reaguoja į energiją, kurią skleidžia aplinkui esantys.
-
sailor - Pranešimai: 22581
- Augintiniai:
Zitlali, aš irgi patariu geriau sumokėt brangiau, bet įsigyt jaukų jauniklį nei laukinę suaugusią papūgą. Gali tekti nusivilti tokiu gyvūnu. Pvz. mano Neda dabar nors ir nėra visai laukinė, bet ir nėra tokia apie kokią svajojau. Nedaryk tokios pačios klaidos. Geriau pirk jauniklį.
-
aukse - Pranešimai: 11351
- Augintiniai:
Grįžti į Tiems, kas ruošiasi pirkti
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Google [Bot] ir 2 svečių