Nimfos - Nymphicus hollandicus
Ačiū už pasakojimą
Mano nimfukai laukinukai
Bet įdomiai, kad persikraustę į naujus namus, tarsi vėl iš naujo tenka juos jaukintis, juk man ir ant peties ir ant galvos atskrisdavo ir ant rankos lipdavo
Na, o gal jiems laiko daugiau reikia. O Čipas vienas buvo gal todėl greičiau prisijaukinote
nes draugijos vaikinukas ieškojo 

-
Jovita - Pranešimai: 1599
- Augintiniai:
O pas mus tai kazkaip mazai pasikeite santykiai su Pylipa atsiradus Stepukui.Ji ir anksciau atskrisdavo kai pati noredavo,lipdavo ant peciu,keliu,ranku,tik jau paglostyti,paliesti ne.Mirus Rapoliukui labiau ieskojo zmoniu,dazniau atskrisdavo,ilgiau sededavo ant peties,bet glostytis vis tiek nesileido.Su Stepuku,sakyciau,viskas gryzo i normalias vezes,atskrenda,sedi,vagia virbalus ir siaip ka idomesnio uzmato
.Netgi,rodos,specialiai parodo berniukui,kad va sita tai jau"mano" ir galiu daryti ant jos ka noriu,o tu bijai
Bet Stepukas irgi draseja,jei anksciau tupedavo ant galvos ir vos tik pakelus ranka nuskrisdavo,tai dabar jau ne-rikteli ir issizioja gasdindamas
Ir siaip visus ir viska taip gasdina 

Bet Stepukas irgi draseja,jei anksciau tupedavo ant galvos ir vos tik pakelus ranka nuskrisdavo,tai dabar jau ne-rikteli ir issizioja gasdindamas

-
Munex - Pranešimai: 6282
- Augintiniai:
Bet Stepukas toks su charakteriu papūgiukas
, kai mažas buvo, toks jau mielas buvo
, labai noriai ant rankų būdavo, ir ta foto iš ankstyvos vaikystės, kurioje jis prie mėlynų juostuotų marškinėlių prisiglaudęs ir aš jį ten laikau
. Ir toks labai plunksnuotas jis visada buvo
O Mija buvo labiau už jį pašėlusi
Labai smalsi ir vis vesdavo ji pirmoji jį visur
Labai patiko mums ir Mija, nes ji tokia guvi ir smalsi be galo mergaitė buvo 

-
Jovita - Pranešimai: 1599
- Augintiniai:
-
- Augintiniai:
O mano panelytė pasidėjo kiaušinuką ir iškarto užtūpė jį. Ai, tegul sau sėdi. Paskui iki pavasario bus ramu 

- Plunksna
- Augintiniai:
-
- Augintiniai:
Sveiki, nezinau kodel bet mano paukstis labai ,,plunksnuojasi" ir as nezinau ka daryti, gal ir leisciau jam issimaudyti bet jis vis dar siek tiek drovus ir nezianu ar jis isdrys issimaudyti. As labai noreciau ji laikyti savo kambaryje, bet negaliu, kadangi jis taip pukuojasi, o tevai sako kad nesveika, tipo gali nuo tu puku liga pasidaryti as jais tikiu, bet manau kad butu galima sia problema kazkaip sutvarkyti. 

- EvaldasX
- Augintiniai:
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Google [Bot] ir 4 svečių