Banguotosios papūgėlės - Melopsittacus undulatus
Kojytes ir snapiuką gali patepti su vazelinu profilaktikai. O dėl nagiukų nežinau. Dar nesusidūriau su tuo. Tfu, tfu, tfu... 

-
Kikimara - Pranešimai: 3651
- Augintiniai:
Nusipirk patį paprasčiausia vazeliną. Bus geriausia. O čia gali visokių chemikalų būt pridėta. O gal paukščiukas kam nors yra alergiškas? Geriau nusipirk vazeliną. 

-
Kikimara - Pranešimai: 3651
- Augintiniai:
Grange, užjaučiu dėl Roy, ar man tik taip atrodo, kad jam su kairiąja (paukščiuko akimis dešiniąja) akute kažkas ne taip. Pirmoje nuotraukoje man pasirodė akelė lygtais paraudus, o antroje užmerkta.
--------
Atsiprašau visų, kad pasakiau klaidingą informaciją. Paaiškėjo, kad Nika yra patinėlis, tai dabar jį vadiname Sniegium. Dar įsigijau lutino patelę
Jos vardas Nora (šiek tiek plačiau apie šį nuomonių pasikeitimą parašiau temoje "banguotukų amžiaus ir lyties nustatymas"
--------
Atsiprašau visų, kad pasakiau klaidingą informaciją. Paaiškėjo, kad Nika yra patinėlis, tai dabar jį vadiname Sniegium. Dar įsigijau lutino patelę

-
Nesinanto - Pranešimai: 314
- Augintiniai:
o gal kokį maistą valgė kuris galėjo dažyt...pamenu kai pamačiau banguotuką valgiusi braškiu,galvojau kad po skerdynių jis...

Nesinanto labai graži Nora...

Nesinanto labai graži Nora...

-
evers - Pranešimai: 4410
- Augintiniai:
-
Nesinanto - Pranešimai: 314
- Augintiniai:
Del sakos pritariu,o kad is pradziu nelabai orientuojasi,tai nieko baisaus,apsipras,susipazins su aplinka,svarbu nesitranko i sienas ar langus(jei paleisi diena,is pradziu uztrauk uzuolaidas ar kazkuo pridenk)
O del Belos,tai man kazkaip labai jau rozine nosyte pasirode(kas budinga jauniems berniukams),bet gal tik foto taip,gal tokiu geltoniuku tokios buna,tikrai nezinau
.Cia Sailor zodis lemiamas 
O del Belos,tai man kazkaip labai jau rozine nosyte pasirode(kas budinga jauniems berniukams),bet gal tik foto taip,gal tokiu geltoniuku tokios buna,tikrai nezinau

-
Munex - Pranešimai: 6282
- Augintiniai:
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 1 svečias