Nimfos - Nymphicus hollandicus

išaugs Stepukas, manau, iš to parėkavimo

-
Jovita - Pranešimai: 1599
- Augintiniai:
Tikriausiai,jau pora vakaru nebespygavo,tik diena
As irgi isgudrejau
,apie 9vakaro,jau abu buna siek tiek nusnude ir tada Stepukas sugalvoja dar pries miega mergytei serenadu padainuot
,tai vat dabar kai pamatau,kad jau juda,ruosiasi koncertui-sviesa uzgesinu,tik telikas lieka ir kagi,koks nakti koncertas
apsisuka abu ir eina miegot 

As irgi isgudrejau

-
Munex - Pranešimai: 6282
- Augintiniai:
O taip! Mūsų Lututei irgi taikoma tokia metodika
O koko su kire ramučiai, geručiai papūgiukai
Surimtės vaikinas, neberėkaus taip, šiaip sau 
Dar prie stalinės lempos irgi man atrodo nerėktų.

Dar prie stalinės lempos irgi man atrodo nerėktų.
-
Jovita - Pranešimai: 1599
- Augintiniai:
Oi kiek praleidau...visai nėra laiko pasiskaitinėti...Munex kaip supratau jus dabar jau nimfų porelę turite, o kaip banguotukas? kuris taip mylėjo Jūsų nimfutę?
- Blondi
- Augintiniai:
-
Munex - Pranešimai: 6282
- Augintiniai:
Oi, užjaučiu labai
Tikrai labai gaila mažuliuko... O kaip mergytė reagavo kai viena liko? Tikriausiai depresavo?
Maniškiai tai laikosi gerai, kokią laisvesnę dieną parodysiu savo padaužas
Šiaip po dviejų vaikų vadų pasidarė nu kokius 10 kartų švelnesni vienas kitam nei ankščiau, nuolat kutinėja vienas kitą ir šveniai, nesukeliant skausmo (ankščiau Banytė Mažio iš vis nekutinėjo, o tas vis netyčia per stipriai patemdavo, tai jai skaudėjo), bučiuotis išmoko, na ir poruojasi dabar jau ne po 1-2 kartus į dieną, o po 3-4...Ir ačiū D išmoko poruotis narve ant laktų ir tam reikalui jau nereikalauja išleisti ant narvo (o tai ankščiau net naktį užsimanę poruotis rėkdavo kaip skerdžiami kol išleidi, susiporuodavo ir vėl ramus...)
Beje Mažiui gruodį jau bus 2 metai, o Banytei sausį - 3 metukai
Tai galvojame ta proga dar didesnį narvelį pasidaryti, tik dar nenusprendėm ar ji darysim kaip vitriną ar kaip paprastą narvelį....Na bet dabar jie gyvena narvelyje su išmatavimais ilgis 100, aukštis 110, plotis 80, tai planuojame kaip minimum dvigubai didesnį...Tai gyvens karališkai mūsų porelė.....Didelio narveliu tikimės kompensuoti, kad pastaruoju metu jie visą dieną laisvėje nebūna...Nes mes mažiau namie dabar būnam, tai jie paleidžiami tik nuo kokių 17 val dažniausiai....Pirmu laiku jiems buvo baisiai sunku priprasti daug triukšmo kėlė, "protestavo" prieš naują tvarką, o dabar berods priprato jau
oho kiek prirašiau....

Maniškiai tai laikosi gerai, kokią laisvesnę dieną parodysiu savo padaužas

Beje Mažiui gruodį jau bus 2 metai, o Banytei sausį - 3 metukai

oho kiek prirašiau....

- Blondi
- Augintiniai:
Sveiki, kolegos
Taigi tik vakar isigijau Nimfa ir apziurejus ja kilo keletas klauskmu. Naudojau paieska, narsiau foruma, bet kazkokio konstruktyvaus atsakymo i man rupimus klausimus lyg ir neaptikau
Taigi ka as pamaciau ja stebedamas: papugele tik parnesus aisku buvo baiksti, ramiai tupejo ant lakteles, veliau pradejo kiek judeti, taciau keistai drebedama. Nakciai narva uzdengiau audeklu, ryte atidengdamas papugele radau dar miegancia. Dabar, vel grizes i namus, radau papugele jau ciulbancia, ji stovi prie veidrodzio, gan graziai, nepiktai ciulba kas ~30sec ir vis dar keistai virpa, bei dabar jau ir skescioja i sonus sparnus, su uodega paliecia sparnu vidine puse ir vel normaliai atsitupus ciulba. Taigi esme tokia: kodel jinai dreba, skescioja sparnus ir taip daznai ciulba ir ar tai normalu. Klausimai idijotiski, bet nepykit ant pradedanciojo
P.s. neturiu galimybes rasyti lietuviskais simboliais

P.s. neturiu galimybes rasyti lietuviskais simboliais
- Arnulfas
- Augintiniai:
Maniškė ir drebėjo pirmą mėnesį, o paskui liovėsi... Tai aš, manau, čia dėl streso....Na paukščiui stresas juk nauja gyvenama vieta, žmonės ir pan... Kad čiulba dažnai tai čia normalu,maniškis ir dainuoja dažnai, ir prieš tai turėtas patinas daug dainavo:) O sparniukus skėsčioja visi patinėliai ypač kai maivosi prieš kažką, tavo atveju prieš veidrodį (tiksliau prieš savo atvaizdą)...Maniškis tai su veidrodžiais pykstasi.....savo atvaizdą laiko didžiausiu priešu 
parodyk savo gražuolį

parodyk savo gražuolį

- Blondi
- Augintiniai:
labai labai nevykus nuotrauka, bet pirma diena nenorejau jo trauk lauk vien del fotkes
pirkau per skelbima, is merginos kuri pati juos isveise (maciau tevus ir kitus mazius), buvo vienas variantas arti namu (55km i abu galus) kur turejo jaunu papugeliu, kurioms po pora menesiu, o ne po 2-5 metus, nes norejau "savo" paukscio, o ne kazkieno kito auginto.

- Arnulfas
- Augintiniai:
Koks dailutis mažiukas, dar toks vaikiškas
Oi kaip ilgiuosi aš savo porelės vaikučių.... Beje antros vados mažyliai pas mane abu tą pačia dieną penkiolikos minučių skirtumų išvažiavo į naujus namučius....Baisiai liūdna buvo su jais atsisveikinti....Namie savaitę laiko man taip tuščia atrodė....baisiai truko jų triukšmo Beje antroj vadoj buvo pilka mergytė, ir perlinukas berniukas, nors čiulbėjo taip retai, kad ilgai galvojom, kad mums pasivaideno......

Oi kaip ilgiuosi aš savo porelės vaikučių.... Beje antros vados mažyliai pas mane abu tą pačia dieną penkiolikos minučių skirtumų išvažiavo į naujus namučius....Baisiai liūdna buvo su jais atsisveikinti....Namie savaitę laiko man taip tuščia atrodė....baisiai truko jų triukšmo Beje antroj vadoj buvo pilka mergytė, ir perlinukas berniukas, nors čiulbėjo taip retai, kad ilgai galvojom, kad mums pasivaideno......

- Blondi
- Augintiniai:
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Google [Bot] ir 4 svečių