[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions_content.php on line 704: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions_content.php on line 704: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4761: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3891)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4763: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3891)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4764: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3891)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4765: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3891)
Paukstis.lt • Temos rodymas - Nimfos - Nymphicus hollandicus
logo

Nimfos - Nymphicus hollandicus

Senegalai, Nimfos, Rozelos, Margaspalvės, Krameriai, Aratingos, Kakariki ir t.t.

Standartinė Arnulfas » 2011.11.08 17:27

Man, kaip niekada neturejusiam paukscio, zmogui tai labai keisti pirmi pojuciai :D nors pries tai pas mane augusiu gyvunu sarasas tikrai ilgas, sis gyvis zada but vienas is mieliausiu :$
Arnulfas

Augintiniai:

Standartinė Blondi » 2011.11.08 19:05

Smagu, kad naujas augintinis taip džiugina, dar labiau džiugins, kai susidraugausit :yes4:
Blondi

Augintiniai:

Standartinė Jovita » 2011.11.08 22:29

Arnulfai, sveiki prisijungę, ir su nauju augintiniu nimfuku :*

Mano Lututis ir toliau rodo savo vokalinius sugebėjimus (jau dabar aiškiau) :yes4:
Vartotojo avataras
Jovita

Augintiniai:

Standartinė Arnulfas » 2011.11.08 22:52

Maniske jau ir suptis isidrasino ir skanesta kramsnoja, tik nepastebejau jos geriancios, tai nezinau ar ji tai dare :$ beje, neprisistaciau, Rycka :bye:
Arnulfas

Augintiniai:

Standartinė Blondi » 2011.11.08 23:41

Malonu susipažinti:) Aš Julija:)O kaip į tavo buvimą prie narvelio reaguoja nebijo? Ar kai vandenuką ar maistelį keisdamas kiši rankas į narvą kaip reaguoja?
Jovita o tu Lututi pasilikai sau? Trijulę auginsi? Nepykit kad aš kaip iš medžio iškritus, daug praleidau ir baisiai laiko nėra viską perskaityti.....
Blondi

Augintiniai:

Standartinė Jovita » 2011.11.08 23:49

Taip, pasilikau Lututį ir kolkas trijulė pas mane, jei visi susidraugaus, tai ir liks trijulė. Dabar leidžiu jau Lututį į tėvų narvelį, anksčiau neleidau, nes jis nekreipdavo dėmesio, kad tėvai jį veja, o jis stovi ir žiūri, tai buvo trupputį plunksnų išpešę jam. Na o dabar reikalai pasikeitė, Lututis jau lyg ir bando parodyt savo snappą, bet labiau prisibijo, ir jei pamato tėvų išsižiotą snapelį, eina šalin. Bet vistiek be priežiūros nepalieku dar visų labai...
Vartotojo avataras
Jovita

Augintiniai:

Standartinė Munex » 2011.11.09 00:16

Atsakau Blondi :bye: ,Pylipa is pradziu labai liudejo Rapoliuko,sauke ji istisai,todel nutarem surasti jai drauga.Jovita pasiule savo berniuka ir taip Stepukas(Lutucio vyresnis broliukas)atsirado musu namuose :)
Vartotojo avataras
Munex

Augintiniai:

Standartinė nile » 2011.11.09 01:38

Arnulfai ,jei dar vis dreba iš streso tai gerai būtu duoti GA jie nuo streso padeda bet aišku nežinai kas tai ir neturi turbūt?
Vartotojo avataras
nile

Augintiniai:

Standartinė Blondi » 2011.11.09 08:30

Munex, na svarbiausia, kad dabar Pylipute vėl nesijaučia vieniša :yes4:
Jovita, smagu, kad galėjai pasilikti, aš ir baisiai norėjau pasilikti nors vieną vaiką, bet negalėjau....Nes maniškis patinas vaikus nuo 2 mėnesių pradėjo pulti labai, o ir tie neatsiliko ir už tai vis į koją jam taikėsi įkąsti....Kartu skraidyti iš vis paleisti negalėjau, ore vieni kitus puolė labai, tai nutariau, kad man namie tokių peštynių nereikia :yes4: Ai beje puolė nuolat mano patinėlis savo sunelius, dukreles labai retai, o per narvo grotas net dainavo joms....Ot kazanova :$
Blondi

Augintiniai:

Standartinė Arnulfas » 2011.11.09 10:05

pripazinsiu, nenutuokiu kas tai, bet siam kartui regis neprireiks, papugele drebeti nustojo, ramiai miega, vaikstineja po narva :yes4: o reakcija i mano lindima...hmm idomiai ji reaguoja: ne kiek nesistengia pasitraukti, tiesiog pasipucia ir duoda zinot, kad jei paliesiu baigsis bloguoju :D siuo metu narvo kampas kuriama papugele ramiai lesa nuo manes nutoles ~40cm, jokio priesiskumo ar baimes nepastebiu, ziuri i mane ir ciulba :happy:
Arnulfas

Augintiniai:

Grįžti į Vidutinės papūgos

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 12 svečių

Forumo augintiniai

Kaladėlę aš kremtu
Ir snapelį dailinu!
Plunksnas dar pakedenu -
Savo grožį puoselėju!

2015 Gruodis

Kalendorius