Augaliukai
-
evers - Pranešimai: 4410
- Augintiniai:
-
sailor - Pranešimai: 22581
- Augintiniai:
-
Kikimara - Pranešimai: 3651
- Augintiniai:
Aš taip pat laukiu iš dviejų mini phalaenopsių iedelių, bet dar negreit sulauksiu, o tai tik žiedstebius leidžia Balta man taip pat labai graži, žydi ir žydi, va ir dabar buvo vienas žiedstebis, peržydėjo, o čia iškart kitas pradėjo žydėti,pirmajį nukirpau ties trečiu nareliu, ogi žiūriu vel iš aukščiausio narelio lenda žiedstebis( nuotraukoje antrame plane matosi mažytis žiedstebio galiukas), žodžiu amžinai žydinti
-
ErikaE - Pranešimai: 3962
- Augintiniai:
-
- Augintiniai:
-
- Augintiniai:
-
nile - Pranešimai: 2708
- Augintiniai:
Žiemos laikotarpiu visai nereiktu trešti, juk augaliukai ruošiasi žiemos miegui, tad nereiktų jų skatinti augti Žinoma kitas reikalas jei augalas blogam stovį ir jį reikia gaivinti, kad peržiemotų, tuomet ir stimuliatorius neprošal. Kikimara nebetręš jau daugiau na nebent jis intensyviai auga ir nenorėk kad dabar pradėtų žiedstebį leisti, nes greičiausiai visvien neužteks jėgų žiedams išsiskleisti, tegu sau ramiai stovi iki pavasario, o pavasari jau galėsi pradėt reguliariai trešt, jei reikia persodinti ir kitu gėriu pavaišinsi Jei tavo orchidėja nyksta, tai vertėtų dabar gal net ištraukti iš vazonėlio,apžiūrėti šaknis, jei yra supuvusių ar sudžiuvusių- pašalinti ir pasodinti į naują substratą Nežinau ką daugiau patarti nes nelabai įsivaizduoju kokio ji stovio, gal įdėk nuotraukyte, beje lapkričio 20 važiuosiu į Kaune vykstantį seminarą, kuriame bus pasakojama apie orchidėjų priežiūra žiemą ir dar daug kas apie šiuos augalus, tai gal po seminaro galėsiu patarti kažką daugiau
-
ErikaE - Pranešimai: 3962
- Augintiniai:
o pas mane vienas falenopsis net tris žiedynkočius augina
ir aš kažkur skaičiau, kad falenopsiam, prieišngai nei kitom orchidėjom ramybės periodo nereikia, ta prasme, kad galima trešt visąlaik
ir aš kažkur skaičiau, kad falenopsiam, prieišngai nei kitom orchidėjom ramybės periodo nereikia, ta prasme, kad galima trešt visąlaik
-
lea - Pranešimai: 3287
- Augintiniai:
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 22 svečių