Paukščių žiedavimas, čipavimas, CITES, dokumentai ir pan.
Dėmesio:
Norėdami įsigyti sveiką paukštį, atidžiai rinkitės pardavėją! Venkite aferistų, nesąžiningų pardavėjų ar veisėjų.
Jei kyla abejonės dėl pardavėjo - klauskit .
Nepamirškit ir patys įdėmiai įvertinti įsigyjamą paukštį. Patarimus, į ką atkreipti dėmesį, rasit .
Norėdami įsigyti sveiką paukštį, atidžiai rinkitės pardavėją! Venkite aferistų, nesąžiningų pardavėjų ar veisėjų.
Jei kyla abejonės dėl pardavėjo - klauskit .
Nepamirškit ir patys įdėmiai įvertinti įsigyjamą paukštį. Patarimus, į ką atkreipti dėmesį, rasit .
Zoraida, pirmiausiai reiktų sužinoti ar paukštis legalus, nes jei ne, tai tikrai nėr ko čia tada valdžią keiksnoti - kaip man savo nelegalą legaliai parsiskraidinti , o jei tėveliai tvarkingi tuomet viskas tikrai sutvarkoma
-
Papooga - Pranešimai: 10520
- Augintiniai:
Tai kad spragų pilna ir nelegalų paukštį įlegalinti, tik smegelėnlėm reikia pasukti, esu tikrai, kad parskraidinčiau Maką be problemų Ir manau, kad ne kurie pamirštantys dokumentus viešbučiuose tų spragų dar daugiau žino
-
Papooga - Pranešimai: 10520
- Augintiniai:
eh Papooga, man tavo zinias... Dar nezinau kaip viskas klostysis, bet zinau viena dalyka-as nepasiduodu, jis bus su manim, as jo mama ir nezinau, reiks-perbrisiu vandenyna, bet as jo niekam neatiduosiu, nedovanosiu ir neparduosiu. Bandysiu krutint kas ten belike pas mane , kaip minejau jei yra padetis-maziausiai 2 iseitys visad yra
-
Zoraida - Pranešimai: 200
- Augintiniai:
Tai aš ir nustebau, kaip čia tą pasą sugalvojo išduoti . Nes pasai išduodami tik šunims, katėms ir naminiams šeškams.
-
sailor - Pranešimai: 22581
- Augintiniai:
-
Zoraida - Pranešimai: 200
- Augintiniai:
LT siekia aplenkti visus savo kvailais ir parsidaveliskais istatymais: " bile mes anksciau... bile mes padarysim ir liksim su elektros svyravymais nuo ~160-250V... ir papugu kiausiniais seimieciai nesimaitina ir seimo kavineje ju nera seimo kavines meniu.......
-
ebas - Pranešimai: 4707
- Augintiniai:
- rimukas
- Augintiniai:
Grįžti į Tiems, kas ruošiasi pirkti
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 41 svečių