Kramerio žieduotoji papūga - Psittacula krameri
Tyrimo neprireikė, pradėjo visu gražumu moteriškus judesiukus rodyti . Tai taip kaip pardavėjas buvo 100% įsitikinęs, kad beriukas, taip mes dabar 100% įsitikinę, jog mergaitė . Kažkaip keista - pirmas dvi savaites, perisorientuoti i kitos giminės sakymą .
Ir sabar perskaičius forumo nuotykius, atrodo, kad Svetiko krameriukas irgi yra mergaitė .
Ir sabar perskaičius forumo nuotykius, atrodo, kad Svetiko krameriukas irgi yra mergaitė .
-
sanrin - Pranešimai: 188
- Augintiniai:
-
sanrin - Pranešimai: 188
- Augintiniai:
-
evers - Pranešimai: 4410
- Augintiniai:
sveikinimai sanrin ,kai pas mane dabar porelė,tai galiu pasakyt,jog laaaabai skirtingi paukščiai,o apsiprato jie gal ,bijau pameluot,gal už savaitės? iš pradžių Bronius vis savo vardą kartojo ir kartojo ir bandė Gutelę pavaikyt nuo bliudelių, o paskui mergina pastatė vyrioką į vietą-parodė kad čia ji šeimininkė,tai jis ir nesipriešina ;laukia kol ji išsirinks prie kokio bliudelio atsitups ,maistelio juk įvairaus pridedu,o tada ir jis lesa,jis toks gerietis,nors tas jo žiedas tokį piktą jį daro.
Vakar pastebėjau,jog Gutelė ,buvau pamiršus rankšluostuką ant narvelio,labai jau užsiėmus su juo buvo;kad mindė mindė ji ,visaip su snapu dėliojo ,nu žodžiu ,darbavos,negi lizdelį suko?
Vakar pastebėjau,jog Gutelė ,buvau pamiršus rankšluostuką ant narvelio,labai jau užsiėmus su juo buvo;kad mindė mindė ji ,visaip su snapu dėliojo ,nu žodžiu ,darbavos,negi lizdelį suko?
- IRENA
- Augintiniai:
įkeliu kaip Mano Haris visad elgiasi kai veidrodyje save mato..(nepykit už vaizdo kokybę,gaunu filmuot iš kambario galo,kitaip pamatęs mane su kamera nori jos paragauti ir viskas baigiasi)..
-
- Augintiniai:
-
Munex - Pranešimai: 6282
- Augintiniai:
pirma syk aš jį prinešiau taip ant rankos..tad kai gerai tupėjo ir aplink niekas jam netrukdė tai beveik ratu sukosi akis pabalinęs.. tada net išsigandau kaip apsvaigęs sukiojosi..dabar jau pripratome prie jo grimasų,labai patinka prie veidrodžio,ir atvaizdą apšaukia savo..
-
- Augintiniai:
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Bing [Bot] ir 0 svečių