Kalendorius 2012 - užsakymai baigti
Gabusia rytoj planuoja užsukti į paštą ir išsiaiškinti dėl siuntimo kainų, šiandien katinukas susirgo.
-
Papooga - Pranešimai: 10520
- Augintiniai:
Sudetinga paskaiciuoti tiksliai siuntimo kainas, kadangi neaisku koks bus galutinis svoris kalendoriau, ipakavimo ir voko..
Siek tiek paziurejau kainas pasto svetaineje ir tas kurias man pasake, tai skiriasi, tai jei kas tikrins greiciausiai nesupats, na as skaiciuoju pagal tai, ka man pasake..
Tai primeciau mazdaug:
Tai Sailor tau nusiusti viena kainuotu apie 15 lt.
Ebai tau nusiusti tris kainuos apie 25 lt.
Tai bus pirmenybiniai ir registruoti laiskai, kitaip, kaip supratau gali ir nenueti iki Kaledu.. Cia as uzapvalinau, nes nezinau tiksliai kaip su svoriu bus..
Taigi o Lietuvoje gyvenantiems..
I Kauna ir Alytu suorganizuosiu kaip nugabenti, del kitų miestų arba kazkas ka nors padeda suorganizuoti, arba del sventos ramybes, galima siusti irgi pastu ir tiesiog ramiai laukti namuose..
Vieno kalendoriaus siuntimo kaina i bet kuri miesta butu 7 lt.
Cia registruotu ir pirmenybiniu pastu...
Siek tiek paziurejau kainas pasto svetaineje ir tas kurias man pasake, tai skiriasi, tai jei kas tikrins greiciausiai nesupats, na as skaiciuoju pagal tai, ka man pasake..
Tai primeciau mazdaug:
Tai Sailor tau nusiusti viena kainuotu apie 15 lt.
Ebai tau nusiusti tris kainuos apie 25 lt.
Tai bus pirmenybiniai ir registruoti laiskai, kitaip, kaip supratau gali ir nenueti iki Kaledu.. Cia as uzapvalinau, nes nezinau tiksliai kaip su svoriu bus..
Taigi o Lietuvoje gyvenantiems..
I Kauna ir Alytu suorganizuosiu kaip nugabenti, del kitų miestų arba kazkas ka nors padeda suorganizuoti, arba del sventos ramybes, galima siusti irgi pastu ir tiesiog ramiai laukti namuose..
Vieno kalendoriaus siuntimo kaina i bet kuri miesta butu 7 lt.
Cia registruotu ir pirmenybiniu pastu...
Paskutinį kartą redagavo gabusia 2011.11.23 19:03. Iš viso redaguota 1 kartą.
-
gabusia - Pranešimai: 5104
- Augintiniai:
-
deivis99 - Pranešimai: 953
- Augintiniai:
-
gede - Pranešimai: 4906
- Augintiniai:
Man pirmenybiniu ir registruotu paštu siųsti nereikia, visus laiškus ir siuntinius paprastai išsiųstus normaliai gaunu. Laikas man ne taip svarbus, kada gausiu, tada bus gerai.
-
sailor - Pranešimai: 22581
- Augintiniai:
-
ebas - Pranešimai: 4707
- Augintiniai:
-
sunra_sun - Pranešimai: 481
- Augintiniai:
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 33 svečių