Kakadu - Cacatuinae pošeimis
- daiva3
- Augintiniai:
Kokios šaunios naujienos forume, Sailor, nuostabus augintinis Ir dar mažiukas, koks mielas
Vardas kaip ir mano Koko (mažojo "kakadulio";) )
Vardas kaip ir mano Koko (mažojo "kakadulio";) )
-
Jovita - Pranešimai: 1599
- Augintiniai:
Ačiū visiems už sveikinimus . Kakadulis Kalėdoms, o suopis gimtadeniui - tai bent metai .
O vyras papūglige tikrai nesusirgs. Jis pradžioje gyvūnu džiaugiasi, o paskui nebeturi jam laiko. Paskutinė jo meilė - Hunteriukas, bet kad dabar mažai su juo bebūna.
O vyras papūglige tikrai nesusirgs. Jis pradžioje gyvūnu džiaugiasi, o paskui nebeturi jam laiko. Paskutinė jo meilė - Hunteriukas, bet kad dabar mažai su juo bebūna.
-
sailor - Pranešimai: 22581
- Augintiniai:
Sveikinimai Sailor tai dabar kiek dziaugsmo namie ,beje kas del soru,tai Klarui jos irgi yra skanestas( raudonuju sakeles) bet palaidu niekad nedasigalvojau duot,tik va neaisku kas jam skaniau ar tos soros ar pats sakeles rakinejimo procesas
-
kaukute - Pranešimai: 1310
- Augintiniai:
- Arven
- Augintiniai:
-
glitter - Pranešimai: 1220
- Augintiniai:
mano sūnus kur paukščių taip nelabai mėgėjas-gerbėjas sakė va kakadu ir aš norėčiau... atsakiau užaugsi galėsi sau leist,ar mamai padovanot...
-
evers - Pranešimai: 4410
- Augintiniai:
Na bet jau meilumas neišpasakytas Vieni iš mieliausiu kakadu man tie Saliamonai, išties Koko kerinčio gražio Sailor nuoširdžiai ir su baltu pavydu sveikinu įsigijus mažylį O kokio jis amžiaus? Visiškai rankinis? O kaip su kitom papūgom? jis gyvena papūgų kambary ar kolkas kažkur atskirai?
-
ErikaE - Pranešimai: 3962
- Augintiniai:
Tik dar kartą peržiūrėjusi nuotraukas pastebėjau, kaip gražiai naujoką sveikina vienas iš vokietukų Drąsus mažylis, tikiuosi taps draugu visiems keturkojams ir eis tuomet pasivaikščioti su šuniukais ne tik katinukas, bet ir Koko
-
ErikaE - Pranešimai: 3962
- Augintiniai:
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Google [Bot] ir 3 svečių