Augintinių video
Munex, patiko video O ten Stepukas ne kaip višta kudakuoja? Man taip pasirodė.. Savo balselį jis lavinasi taip visaip varijuodamas balsu Ir rėkimas man atrodo dalis to
Žakučiai labai gražiai kalba
Žakučiai labai gražiai kalba
-
Jovita - Pranešimai: 1599
- Augintiniai:
Kad ne kaip vista ,jis ten taip graudziai graudziai girgzda,as pirma karta kai isgirdau,galvojau,kad kate jam uodega prispaude O del rekimo nezinau,kartais visai nedaug,o kartais tai istisai klykia ,na nieko,gal isaugs
-
Munex - Pranešimai: 6282
- Augintiniai:
Na kad man tai kaip višta ir viskas, ten pačioj pradžioj Na ta višta, kur lauke vaikšto už lango (gal pagalvojot kad apie papūgėlę-patelę aš kalbu ..) Grynai tas vištiškas ko koo kooooo... (sunku rašant įgarsint )
va kaip pavyzdį įdėsiu:
tik lėčiau, ir Stepukas papūgiškai taip aišku... (ir be kutkuda). Va taip, atrodo paaiškinau ką norėjau pasakyt
va kaip pavyzdį įdėsiu:
tik lėčiau, ir Stepukas papūgiškai taip aišku... (ir be kutkuda). Va taip, atrodo paaiškinau ką norėjau pasakyt
-
Jovita - Pranešimai: 1599
- Augintiniai:
Supratau,ka norejai pasakyti ,nu bet realiai tai nelabai i vista panasu,man tai grynai toks liudnas girgzdesys
Va,varnenai pavasari labai gerai kudakuojancias vistas pamegdzioja ,net susimaisyti galima,lygiai taip pat,tik gerokai tyliau
Va,varnenai pavasari labai gerai kudakuojancias vistas pamegdzioja ,net susimaisyti galima,lygiai taip pat,tik gerokai tyliau
-
Munex - Pranešimai: 6282
- Augintiniai:
Gerulis Benas, man patiko tas "biski ku ku"
Munex mano Romukas ir kart i tavo Stepuko balsa atsiliepe..
Munex mano Romukas ir kart i tavo Stepuko balsa atsiliepe..
-
gabusia - Pranešimai: 5104
- Augintiniai:
-
ingoshka - Pranešimai: 91
- Augintiniai:
Štai kaip Kivis moka naudotis savo "liftu" kai nori ateiti pas mus Nekartą yra nustebinęs, palieku vieną kambary,pati virtuvei sukuose ir žiūriu atpėdina, be jokio garselio
-
ErikaE - Pranešimai: 3962
- Augintiniai:
-
evers - Pranešimai: 4410
- Augintiniai:
-
Kikimara - Pranešimai: 3651
- Augintiniai:
Mano viena papūgėlė kai turėjo problemų su sparnais vis ant žemės nurisdavo, tai buvau pakabinusi šniūrą kuriuo iki narvelio užlipdavo. Labai gražiai atrodo
-
linska - Pranešimai: 667
- Augintiniai:
Grįžti į Plunksnuočių nuotraukos ir video
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 8 svečių