Kramerio žieduotoji papūga - Psittacula krameri
- IRENA
- Augintiniai:
-
gabusia - Pranešimai: 5104
- Augintiniai:
IRENA oi kokie darbininkai,suprabtama du pajėgia gaugiau...mano tai virš karnyzo kriaužia...daugiausia tupi ant kopetėliu ant virvės prieš veidrodį,o apačioj ant ant kitų narvų ir urzgia...bet jau patys kokie gražūs,o ir prie meno matosi...
-
evers - Pranešimai: 4410
- Augintiniai:
-
Jovita - Pranešimai: 1599
- Augintiniai:
kažkaip aš geltonų pasiilgau,ar niekas forume nebeaugina,pamenu nuotrauku buvo ankščiau i geltonų..kažkieno nepamenu,abu bernužėliai užaugo... kaip spalvų norisi...
-
evers - Pranešimai: 4410
- Augintiniai:
Haris pas mus tikras saunuolis!!!tikrai,zodziu truksta
Irena,nesuprantat man atrodo Tikrojo pauksciu meno cia tikras sedevras,o Jus sakot negrazu,baisu grazuoliai zaliukai
o vakar maniske pirma karta prie manes maudytis pasiprase pradejo trypti kojomis,mojuoti sparnais,ir dar saukti pradejo vyras sako,kaip gi tu nesupranti,atejo laikas
Irena,nesuprantat man atrodo Tikrojo pauksciu meno cia tikras sedevras,o Jus sakot negrazu,baisu grazuoliai zaliukai
o vakar maniske pirma karta prie manes maudytis pasiprase pradejo trypti kojomis,mojuoti sparnais,ir dar saukti pradejo vyras sako,kaip gi tu nesupranti,atejo laikas
-
Kukutis - Pranešimai: 2888
- Augintiniai:
-
Smile - Pranešimai: 657
- Augintiniai:
-
Kikimara - Pranešimai: 3651
- Augintiniai:
-
sailor - Pranešimai: 22581
- Augintiniai:
jooo Hariukas šaunuolis, jei dabar tokius triukus daro
o maniškiai baisūnai-tik namus griauna,kaip ten pas gabusia viskas normaliai-aš neįsivaizduoju? juk tokie paukščiai,tokie snapai.....
Aš vakarais ,norint įviliot į narvą-vis duodu ką jie labiausiai mėgsta,tada ir uždarau,o dabar Gutelė gudri ;ji užsikabina ant narvo ir snapu siekia maisto,tada šast ant slenksčio ir lesa,jei sujudu -skrenda,o jei sėdžiu ramiai ,tai eina lėtai mane stebėdama,o Bronius be problemų įlenda ,palesa ,pasisupa,jam jokio streso nėra,jis pats nakčiai ateina į narvą.Gutė dar kartais užlipa ant narvo ir pro virbus prašo Broniaus maistelio,tai mačiau kaip Bronius obuoliu maitino
o maniškiai baisūnai-tik namus griauna,kaip ten pas gabusia viskas normaliai-aš neįsivaizduoju? juk tokie paukščiai,tokie snapai.....
Aš vakarais ,norint įviliot į narvą-vis duodu ką jie labiausiai mėgsta,tada ir uždarau,o dabar Gutelė gudri ;ji užsikabina ant narvo ir snapu siekia maisto,tada šast ant slenksčio ir lesa,jei sujudu -skrenda,o jei sėdžiu ramiai ,tai eina lėtai mane stebėdama,o Bronius be problemų įlenda ,palesa ,pasisupa,jam jokio streso nėra,jis pats nakčiai ateina į narvą.Gutė dar kartais užlipa ant narvo ir pro virbus prašo Broniaus maistelio,tai mačiau kaip Bronius obuoliu maitino
- IRENA
- Augintiniai:
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Bing [Bot] ir 4 svečių