Kramerio žieduotoji papūga - Psittacula krameri
Irena na kaip tu nesupranti, tavo plunksnuočiai tau pagelbėti nori, o tu juos tarakonais vadini Jie juk žino kad remontas vyksta, kad sienos bus dažomos, o kad padažyti tai pirmiau juk reikia tapetus nulupti, tai ir darbuojasi gražuoliai
O jei rimtai tai išties tarakonai Na taip karstytis, taip tapetus ir lubas draskyti, nemanau kad reiktų jiems to leisti, suprantama juk visvien remontas planuojamas, bet jei prie to pripras tai nesiliaus ir po remonto Nežinau gal jūs ir per daug mylite savo plunksnuočius, bet aš jau senai būčiau paėmusi purškiklį ar kokią šluotą, Kivi tik taip ir auklėju, nes jis dar ne tokių škadų prisigalvoja
O dėl sienų, tai man regis įdealiausia laikantiems papūgas yra plitelės, na žinoma ne visam kambary O tiesiog galima kaip nors įkomponuoti ir priklijuoti tinkamas pliteles tik toj vietoj kur narvas stovi, o visur kitur nudažyti, mačiau daug tokių derinių ir man patiko
O jei rimtai tai išties tarakonai Na taip karstytis, taip tapetus ir lubas draskyti, nemanau kad reiktų jiems to leisti, suprantama juk visvien remontas planuojamas, bet jei prie to pripras tai nesiliaus ir po remonto Nežinau gal jūs ir per daug mylite savo plunksnuočius, bet aš jau senai būčiau paėmusi purškiklį ar kokią šluotą, Kivi tik taip ir auklėju, nes jis dar ne tokių škadų prisigalvoja
O dėl sienų, tai man regis įdealiausia laikantiems papūgas yra plitelės, na žinoma ne visam kambary O tiesiog galima kaip nors įkomponuoti ir priklijuoti tinkamas pliteles tik toj vietoj kur narvas stovi, o visur kitur nudažyti, mačiau daug tokių derinių ir man patiko
-
ErikaE - Pranešimai: 3962
- Augintiniai:
-
Kikimara - Pranešimai: 3651
- Augintiniai:
Išties plyteles bent jau nuvalyti galima lengvai, o dažytas sienas, nors ir padažysit plaunamais brangiais dažais visvien po nuolatinių plovimų nebeatrodys kaip naujos Visa laimė kad Kivis valgo ne taip kaip krameriai, kažkaip tvarkingai, sienos švarut švarutėlės, nors gauna ir uogų,vaisių,daržovių...
-
- Augintiniai:
ErikaE, pas mane nevyksta remontas,čia man paukštukai pasidarbavo, tai po naujų metų nori nenori jis vyks
tai aš nesuprantu kaip tavo kiviukas valgo tas uogas? nu mano tai terlių terliai
tai aš nesuprantu kaip tavo kiviukas valgo tas uogas? nu mano tai terlių terliai
- IRENA
- Augintiniai:
Na va O aš pamaniau visai kitaip, matyt jau kažką pripainiojau O nebandai kažkaip jų auklėti, barti, kad jie sau remonto nedarytų?
-
- Augintiniai:
bandžiau ,Bronius pakvaksi tik nuskridęs, o Gutelė, sudrausminta, puola man į akis o po kiek laiko dar prisiminus,tai ir į nugarą ar galvą įkanda, neįmanoma su ja kariaut
- IRENA
- Augintiniai:
Ohoho kokie karingi Na bet visvien kažkaip manau reiktų juos tramdyti, į narvus uždarinėti blogiausiu atveju
-
- Augintiniai:
Tik šiandien remontus apžiūrėjau Neblogai neblogai Bet gi gaila dabar tokią puikią erdvę kitais remontais gadinti, dabar bent jau nebegaila Galiu paguosti tik tuo, kad pas mus durų jau nebėra
-
Papooga - Pranešimai: 10520
- Augintiniai:
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių