Plunksnuotų augintinių nuotraukos
Papoooga nuostabios nuotraukos,kai cipas grazinasi is pradziu pagalvojau kokia grazia gele paukstis turi,o ten gi uodega ,o del siuveju profesijos bus jiems sinku,nagai trukdys,ne nebent ardytoju brigada sudarytu
- dziuga
- Augintiniai:
Dėkui, Dziuga, tu visiškai teisi, ne siuvėjai, kad ir kaip man to norėtųsi, bet sukirpėjai ko gero gausis
Viena baltapūkė gražuolė jau senų senovėje gyrėsi kokie jos gražūs geltoni posparniai Netikim Reikalaujam įrodymų
Viena baltapūkė gražuolė jau senų senovėje gyrėsi kokie jos gražūs geltoni posparniai Netikim Reikalaujam įrodymų
-
Papooga - Pranešimai: 10520
- Augintiniai:
Papooga nuotaikingos foto kur pasidabinus raudona gelyte uodegyteje tikrai sauni, jau nekalbant apie duru grozi cia panasiai kaip Robiuko tureklu grazinimas buvo
-
deivis99 - Pranešimai: 953
- Augintiniai:
-
Kikimara - Pranešimai: 3651
- Augintiniai:
man labai patinka Jonuko nuotrauka... o dėl durų manau per dažnai slepiatės už jų,o ką jiems daryt patvarkė ,kad geriau matytų...
o Koko kokios gražios akys..man patinka tokie akinuočiai...
o Koko kokios gražios akys..man patinka tokie akinuočiai...
-
evers - Pranešimai: 4410
- Augintiniai:
Papooga kokie nuostabus zakuciai, ypatingai ta nuotrauka, kur vienas is ju taip plastiskai ir artistiskai issirietes..
Sailor Koko is veidelio toks mielas ir nekaltas atrodo.. Hmmm.. kazkaip norisi apie Koko vis kalbeti kaip apie berniuka.. Tokia dar visai mazyle..
Maniski Emilis tai is proto eina. Buvau atvaziavusi savaitgaliui namo, isleido, apsuko rata ir isikibo i plaukus, vel apsuko rata ir vel mane puola.. kerstauja greiciausiai, kas nesu namie..
Sailor Koko is veidelio toks mielas ir nekaltas atrodo.. Hmmm.. kazkaip norisi apie Koko vis kalbeti kaip apie berniuka.. Tokia dar visai mazyle..
Maniski Emilis tai is proto eina. Buvau atvaziavusi savaitgaliui namo, isleido, apsuko rata ir isikibo i plaukus, vel apsuko rata ir vel mane puola.. kerstauja greiciausiai, kas nesu namie..
-
gabusia - Pranešimai: 5104
- Augintiniai:
Koko jau atrodo truputi paauges Papooga, labai grazios nuotraukos
(atsiprasau del lt raidziu, problemos su kompiuteriu)
(atsiprasau del lt raidziu, problemos su kompiuteriu)
Paskutinį kartą redagavo Jovita 2011.12.07 15:04. Iš viso redaguota 1 kartą.
-
Jovita - Pranešimai: 1599
- Augintiniai:
-
Smile - Pranešimai: 657
- Augintiniai:
- Rasa1202
- Augintiniai:
Negaliu posparnių kol kas parodyti, nes riekia, kad ji sparniais plasnotų ar išskėtus būtų, man fotografuojant, o to kol kas nedaro.
Rasa, labai gražus nimfukas patinukas .
Rasa, labai gražus nimfukas patinukas .
-
sailor - Pranešimai: 22581
- Augintiniai:
Grįžti į Plunksnuočių nuotraukos ir video
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 1 svečias