Banguotukų veisimas
Mityba pas mane puiki kekviena diena keiciu maisteli ir vandeni, cia vienintelis toks kiausinis, o kiti tai milziniski
-
pilkis - Pranešimai: 128
- Augintiniai:
Sveiki si pavasari ruosiuosi ideti inkila tik man kilo tokia mintis.Kas noretu kartu su manim kovo pabaigoi(diena susitarsim)ideti ta pacia diena inkila?Butu idomu kaip kieno patele peri kieno vaikai greiciau uzaugs palenktyniautume
Bet turiu ir klausimeli kai nusipirkau rudeni patele patinukas po poros svaiciu pradejo lipt ant jos ji kvailiuke jaunoka dar nesupranta ka jis daro.Nusoka ant kitos laktos o tas nespeja .Bet skaiciau tema ,kad jos vaskine tuributi tamsiai ruda ,mano pateles vaskine ryskiai rozine.Zinau ,kad kai kuriu visa gyvenima buna rozines.Dabar ji blankesne ,bet kol spalio menesi kai patinukas lipo buvo ryskiai rozine.Ar gali but vietoi tamsiai rudos ,ryskiai rozine ,kad patele butu pasiruosusi?
Bet turiu ir klausimeli kai nusipirkau rudeni patele patinukas po poros svaiciu pradejo lipt ant jos ji kvailiuke jaunoka dar nesupranta ka jis daro.Nusoka ant kitos laktos o tas nespeja .Bet skaiciau tema ,kad jos vaskine tuributi tamsiai ruda ,mano pateles vaskine ryskiai rozine.Zinau ,kad kai kuriu visa gyvenima buna rozines.Dabar ji blankesne ,bet kol spalio menesi kai patinukas lipo buvo ryskiai rozine.Ar gali but vietoi tamsiai rudos ,ryskiai rozine ,kad patele butu pasiruosusi?
-
EmiliukaS - Pranešimai: 296
- Augintiniai:
Manau, kad taip. Nes mano Pusnies vaškinė panaši, o Veneros ruda.
Gal ir visai nieko toks sumanymas.
Gal ir visai nieko toks sumanymas.
-
Kikimara - Pranešimai: 3651
- Augintiniai:
Emiliuka,net jei ten ir patele butu,nepatarciau skubeti su inkiliuku.Pati rasei,kad patele dar jaunute,geriausiai duoti pereti bent jau nuo pusantru-dveju metu,ne zaidimas cia.O ir idejus vienu metu inkiliukus nera visai jokiu garantiju,kad pas abi tuoj pat ims ir sudes kiausinukus.
-
Munex - Pranešimai: 6282
- Augintiniai:
Geriausiai dėk savo paukščių nuotrauką, kad vaškinės gerai matytųsi, tai pasiaiškinsim, kas yra kas. O su veisimu tikrai skubėti neverta - labai atsakingas tai dalykas, ir problemų gali kilti įvairių .
-
sailor - Pranešimai: 22581
- Augintiniai:
-
- Augintiniai:
-
- Augintiniai:
Tai pirma išsiaiškink, ar pas tave tikrai porelė. Žadėjai naują nuotrauką įdėti, kur spalvos neiškraipytos. Antra, žiūrėk į paukščių amžių ir į jų fiziologinę būklę (ar jie patys pasiruošę veisimuisi, ar ne). Ir šiaip, papūgų veisimas - ne žaidimas. Jis gali būti labai sudėtingas ir su daugybe problemų,
-
sailor - Pranešimai: 22581
- Augintiniai:
sailor as tau pritariu (veisimas ne zaidimas). nes kaip ir pas mane jaunai porikei nieks nesirita, cia tai problema .
-
pilkis - Pranešimai: 128
- Augintiniai:
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 2 svečių