Savos gamybos žaislai papūgoms
-
Kikimara - Pranešimai: 3651
- Augintiniai:
Dėkui dar kartą visiems Evers įgyvendinti vaizduotės vaisių man padeda tėvas ir vaikinas, čia jie pragręžia sudetingesnes skyles ir supjausto medinukus
Vakar su vaikinų iki pirmos val. nakties darbavomes, na tiek daug medinukų dar niekad nebuvau pridariusi, vaikinas tik pjovė, o aš gręžiau, net rankos skaudėjo Užtat visas maišas medinukų, jau dabar gražu žiūrėt, reikia tik nupirkti virvės, grandinės ir kipsiu į darbą,oi daug žaisliukų gausis zoosodo plunksnuočiams
Vakar su vaikinų iki pirmos val. nakties darbavomes, na tiek daug medinukų dar niekad nebuvau pridariusi, vaikinas tik pjovė, o aš gręžiau, net rankos skaudėjo Užtat visas maišas medinukų, jau dabar gražu žiūrėt, reikia tik nupirkti virvės, grandinės ir kipsiu į darbą,oi daug žaisliukų gausis zoosodo plunksnuočiams
-
ErikaE - Pranešimai: 3962
- Augintiniai:
-
evers - Pranešimai: 4410
- Augintiniai:
Aš perku "Senukuose", ten metrais parduoda visokių storių,raštų...Metras kainuoja 2-4 Lt, jei ne stora grandinė
-
- Augintiniai:
-
- Augintiniai:
Šiandien belakstydama po Trakus(ieškojau džiuto virvės, kurios taip ir neradau), užbėgau į parduotuvę: "Viskas po 1 eur",mano nuostabai radau tiesiog puiku radyni Pakuotėje supakuoti net 9 varpeliai už 4 Lt Varpeliai gan dideli, net didesni nei Kikoj būna tokie su grandinėle Tik viena problema,pasirodo kad tai žaisliukų papuošimas, tad ant jų prilipdyti su karštais klijais bantukai, tad reiks sugalvoti, kaip tuos klijus pašalinti
-
- Augintiniai:
-
- Augintiniai:
Tai kad ten tokie karšti klijai, jie tokie mikšti,tąsus, tai tik užkemša švitrini, o ir švitrinis varpelį pati sudrasko, paskiau rūdys ir gali pakenkti papugiukams
-
- Augintiniai:
-
- Augintiniai:
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 1 svečias