Kalėdos zoosodo plunksnuočiams
Na taip, visos viltys į Ausrelę ir Vikutę
Na tai aš pradžią padarysiu:
Už jūrų marių, kažkur Airjos karalystės laukuose gyveno sau dėdė Senelis Šaltis, vargo nematė, kubus litavo ir karalystę elektrifikavo. Kartą tarė jis Snieguolei, noriu ką nors gero plunksnių vardan nuveikti, štai tau stebuklingas krepšelis, kurį gerai papurčius žaisliukai ir riešutai byra, imkis veiklos.
Snieguolė nieko nelaukusi paskelbė visuotinę akciją visoms kitoms Snieguolėms, kuri geriau krepšelį papurtys. Na ir kažkur toli Mėmelio kraštuose viena Snieguolė nubėgo pas Mėlynbarzdį ir jiedu TAIP papurtė krepšelį, kad ėmė žailsiukai su riešutais byrėti, tik spėjo rinkti ir krauti, rinkti ir krauti.
Be visa ko žinia apie geruosius senelio kėslus pasklido plačiai po visas karalystes ir prie akcijos prisijungė dar pulkas gerųjų nikštukų, kalė, siuvo, pjaustė, gręžė, kas kuo galėjo tuo prisidėjo.
Na ir aš ten buvau, riešutėlį graužiau, burnoj neturėjau, viską papūgajai atėmė
Pasakoje vaidino:
Senelis - Nesakysiu
Snieguolė - Nesakysiu
Kitos Snieguolės - Gabusia, Ausrele, Sem, Deivis99
Ir daug Nykštukų:
ErikaE,
Kikimara,
Jovita,
Cezis,
Alinaaa,
Vikute,
Arven,
Damos,
Vorasa,
Nile,
Vitalija,
Epi,
Gitutee,
Evers,
Kaukute,
Emiliukas,
Gede,
Vygintas,
Kukutis,
SunraSun,
Rua.
Taigi didelis dėkui visiems atlikusiems vaidmenis, kiekvienas pasigerinote savo karmą ir galite tuo didžiuotis, o Zoosode liko ne tik paukšteliai, bet ir bezdžionėlės palepinti
Na tai aš pradžią padarysiu:
Už jūrų marių, kažkur Airjos karalystės laukuose gyveno sau dėdė Senelis Šaltis, vargo nematė, kubus litavo ir karalystę elektrifikavo. Kartą tarė jis Snieguolei, noriu ką nors gero plunksnių vardan nuveikti, štai tau stebuklingas krepšelis, kurį gerai papurčius žaisliukai ir riešutai byra, imkis veiklos.
Snieguolė nieko nelaukusi paskelbė visuotinę akciją visoms kitoms Snieguolėms, kuri geriau krepšelį papurtys. Na ir kažkur toli Mėmelio kraštuose viena Snieguolė nubėgo pas Mėlynbarzdį ir jiedu TAIP papurtė krepšelį, kad ėmė žailsiukai su riešutais byrėti, tik spėjo rinkti ir krauti, rinkti ir krauti.
Be visa ko žinia apie geruosius senelio kėslus pasklido plačiai po visas karalystes ir prie akcijos prisijungė dar pulkas gerųjų nikštukų, kalė, siuvo, pjaustė, gręžė, kas kuo galėjo tuo prisidėjo.
Na ir aš ten buvau, riešutėlį graužiau, burnoj neturėjau, viską papūgajai atėmė
Pasakoje vaidino:
Senelis - Nesakysiu
Snieguolė - Nesakysiu
Kitos Snieguolės - Gabusia, Ausrele, Sem, Deivis99
Ir daug Nykštukų:
ErikaE,
Kikimara,
Jovita,
Cezis,
Alinaaa,
Vikute,
Arven,
Damos,
Vorasa,
Nile,
Vitalija,
Epi,
Gitutee,
Evers,
Kaukute,
Emiliukas,
Gede,
Vygintas,
Kukutis,
SunraSun,
Rua.
Taigi didelis dėkui visiems atlikusiems vaidmenis, kiekvienas pasigerinote savo karmą ir galite tuo didžiuotis, o Zoosode liko ne tik paukšteliai, bet ir bezdžionėlės palepinti
-
Papooga - Pranešimai: 10520
- Augintiniai:
-
Kikimara - Pranešimai: 3651
- Augintiniai:
-
deivis99 - Pranešimai: 953
- Augintiniai:
o kaip papūgajai zoosode gyvena šiandien? 2008 kai buvau, tai tik planuose buvo, ar gavo jie tuos namus?
-
gede - Pranešimai: 4906
- Augintiniai:
-
Vygintas - Pranešimai: 1422
- Augintiniai:
LABAIIIII ACIU uz DOVANAS.
mes duosim gyvumo=D
1.Ejom pas mazasias papugeles
2.I terariuma ten laikiau zalti tigrini dave paliesti mazus drieziukus
3.Tada i vabalyna o ten nejauku galiu pasakyti
4.Akvariumai
5.Naujas papugynas ten buvo viena geltonuju aru pora,zako poora,kakadu pora,vel zako pora,mazuju raudonpeziu aru pora,melynkakciu amazoniu para,paprastuju amazoniu pora,ir zalisparne ara
6.Lauko pauksciai ereliai,juriniai ereliai,grife tada ejom ziureti vandens pausciu ziemojimo kiek atsimenu peleknai daugiau pavadinimu nezinau
7.Kenguriukai ir begemotai
8.Liuta Simba su savo antra puse,baltasis vilkas,paprastas vilkas,oziai visokiausi,baltoji meska,juodasis lokys, dvikupriai kupranugariai,lusis, retas katinas nezinau rusies,seskai,tigras,ponis,asiliukai,lamos.
Na kiek mintis nesa
mes duosim gyvumo=D
1.Ejom pas mazasias papugeles
2.I terariuma ten laikiau zalti tigrini dave paliesti mazus drieziukus
3.Tada i vabalyna o ten nejauku galiu pasakyti
4.Akvariumai
5.Naujas papugynas ten buvo viena geltonuju aru pora,zako poora,kakadu pora,vel zako pora,mazuju raudonpeziu aru pora,melynkakciu amazoniu para,paprastuju amazoniu pora,ir zalisparne ara
6.Lauko pauksciai ereliai,juriniai ereliai,grife tada ejom ziureti vandens pausciu ziemojimo kiek atsimenu peleknai daugiau pavadinimu nezinau
7.Kenguriukai ir begemotai
8.Liuta Simba su savo antra puse,baltasis vilkas,paprastas vilkas,oziai visokiausi,baltoji meska,juodasis lokys, dvikupriai kupranugariai,lusis, retas katinas nezinau rusies,seskai,tigras,ponis,asiliukai,lamos.
Na kiek mintis nesa
- Prikabinti failai
-
EmiliukaS - Pranešimai: 296
- Augintiniai:
Papooga, snieguoles, nykstukai... VISIEMS
O reportazu, dar vis laukiam
EmiliukaS ACIU, ir lauksim kitu
O reportazu, dar vis laukiam
EmiliukaS ACIU, ir lauksim kitu
-
ebas - Pranešimai: 4707