Graužikai
-
Rodnega - Pranešimai: 1830
- Augintiniai:
Ech, taip trumpai tie graužikai gyvena... Užuojauta, Jovita, žiurkiukai tokie faini ir protingi augintiniai.
-
sailor - Pranešimai: 22581
- Augintiniai:
-
Kikimara - Pranešimai: 3651
- Augintiniai:
Ačiū,Kikimara,sailor, labai. Tikrai gyvenimas jų labai trumpas, nors skaitosi pagal žiurkę, tai 2,5 meto tikrai jau daug. Žiurkė tikrai labai protingas graužikas, esu turėjus ir kitokių graužikų, bet žiurkė - protingiausia. Kai iškeliavo kambariokas žiurkė Žiulis, Žaibukas apie savaitę negėrė vandens iš liūdesio, paskui pradėjo gerti ir gyventi kaip ankščiau, bet į senatvę vis daugiau ilsėdavosi. Ir šitas buvo mano mylimiausias, meilumo įsikunijimas
-
Jovita - Pranešimai: 1599
- Augintiniai:
-
nile - Pranešimai: 2708
- Augintiniai:
-
- Augintiniai:
Oi,kaip gaila ,uzjauciu,Jovita
Vat as niekada ir nelaikiau tokiu padareliu(isskyrus juru kiaulytes ankstyvoje vaikysteje) del ju trumpo gyvenimelio.Atrodo tik susidraugauji,prisirisi,o jau reikia issiskirt...
Vat as niekada ir nelaikiau tokiu padareliu(isskyrus juru kiaulytes ankstyvoje vaikysteje) del ju trumpo gyvenimelio.Atrodo tik susidraugauji,prisirisi,o jau reikia issiskirt...
-
Munex - Pranešimai: 6282
- Augintiniai:
Ačiū Munex, taip, tikrai neilgas.. Aš tai žinojau ir nuo pat atsiradimo žiurkyčių tai žinojau ir buvau susitaikius,kad taip bus..o paskutiniu laiku žinojau,kad kiekviena diena gali būt paskutinė,juk ir iškeliavo iš senatvės. Bet prisiminimų gražių liko,šiaip žiurkiukas fainas buvo,visada su nuotaika,niekada net nepagalvojo įkąst,tik laižydavo su liežuviuku rankas. Liūdna, bet liūdėt neleidžia kiti gyvūnėliai
-
- Augintiniai:
Tai taip,mums,zmonems,atrodo labai trumpas tas ju gyvenimas,o gyvuniukas juk jau senatves sulauke,jam tai normalu,buvo mylimas ir priziuretas.Prisimenu kai dar vaikai buvom,numire puseseres ziurkeniukas beveik 3metu,kokia jai tada buvo tragedija.Vaikui atrode,kad jis dar visai jaunutis,tik paskui is kazkur suzinojo,kad cia jau jam labai gili senatve buvo,kaip zmogui koks 100metu,tada apsiramino.Ir kai veliau laike kitus ziurkenus,juru kiaulytes,ziurkes(net laukini ziurkioka laike,kol nepradejo kandziotis ),degucius jau zinojo,kad jie ilgai negyvena,tai ne taip skaudu buvo ju netekus.
-
Munex - Pranešimai: 6282
- Augintiniai:
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 6 svečių