Banguotukų veisimas
-
sailor - Pranešimai: 22581
- Augintiniai:
kad sklido nemalonus kvapelis , tai isvaliau ir nufotkinau.Bet dabar labai didelis ir sustiprejes kinderiukas, ikelsiu greit nuotrauku kaip atrodo dabar
-
pilkis - Pranešimai: 128
- Augintiniai:
sveiki,mes galime tai pAT pasidziaugti mazaisiais cypsiais,tik viena bedele.pas mus patele padejo 6kiausinukus,kurie,kaip ir priklauso pradejo ristis po 18dienu.bet 4issiritus viskas sustojo,tie jau paauge,o kiti du kiausiniai taip ir stovi neissirite.tai norejau paklausti ar dar yra vilties,kad ir jie issiris? nes nuo paskutinio issiritusio jau beveik savaite praejo.ir ka daryti su tais kiausinukais?
- nesvarbu27
- Augintiniai:
na manau kiti užšalo,gal mažiukai nustumdavo,gal patelė pati nustūmė..nemanau kad ten kas begali išsirist,nes ritasi jie kas antrą parą..
-
evers - Pranešimai: 4410
- Augintiniai:
- nesvarbu27
- Augintiniai:
-
EmiliukaS - Pranešimai: 296
- Augintiniai:
Sveiki, mielieji!
Tik šiandien atradau jūsų bendruomenę ir negaliu atsidžiaugti, nes mano papūgytė padėjo trečią kiaušinuką ir labai tvarkingai peri Laukiu nesulaukiu pagausėjimo Tik va, nežinau kaip mažiukus prižiūrėti, kad neprisiterštų ir neapstirtų, kaip man nutiko praeitą kartą. Kažkas man rekomendavo ant inkiliuko dugno pripilti pjuvenų kai tik išsiris papūgiukai. Bet ar patelė nepradės nešti jų lauk darydama tvarka ir neužmirš mažųjų?
Tik šiandien atradau jūsų bendruomenę ir negaliu atsidžiaugti, nes mano papūgytė padėjo trečią kiaušinuką ir labai tvarkingai peri Laukiu nesulaukiu pagausėjimo Tik va, nežinau kaip mažiukus prižiūrėti, kad neprisiterštų ir neapstirtų, kaip man nutiko praeitą kartą. Kažkas man rekomendavo ant inkiliuko dugno pripilti pjuvenų kai tik išsiris papūgiukai. Bet ar patelė nepradės nešti jų lauk darydama tvarka ir neužmirš mažųjų?
-
izzanova - Pranešimai: 62
- Augintiniai:
Pjuvenu jau reikia ipilti pries kabinant inkila
Daug info rasi sioje temoje, paskaityk
Ai, Sveika(s) prisijungus(es)
Daug info rasi sioje temoje, paskaityk
Ai, Sveika(s) prisijungus(es)
-
ebas - Pranešimai: 4707
- Augintiniai:
Dabar prisijungę