Kalendorius 2012 - užsakymai baigti
-
Papooga - Pranešimai: 10520
- Augintiniai:
-
Papooga - Pranešimai: 10520
- Augintiniai:
-
gede - Pranešimai: 4906
- Augintiniai:
Na, man į ir iš Airijos paštu paprastai per 3-4 dienas ateina. Kai Dubline gyvenau, tai per tris ateidavo. Tik jau prieš pat Kalėdas ar naujus išsiuntus, kokią savaitę eidavo.
ebai, tikrai gaila, kad kam labai reikėjo iki Kalėdų, neatėjo.
ebai, tikrai gaila, kad kam labai reikėjo iki Kalėdų, neatėjo.
-
sailor - Pranešimai: 22581
- Augintiniai:
pagaliau prisedau prie kompo.galiu gede nuliudinti,kad ne visi likom ant ledo gavau ta pacia diena kaip ir sailor.jau cia visi tiek pagyrimu ir padeku prirase apie kalendoriu,kad as jau pritrukau graziu zodziu bet vistiek pasikartosiu didelis ACIU visiems padejusiems ,prisidejusiems prie tokio nuostabaus darinio .
bet labiausiai nustebinta buvau,kad ir musu Senis nepamirso,ir prie kalendoriaus imete ir dovanu jau kad net ir uz juru mariu dovanas siuncia Kukute liko nustebinta,ir jau po truputi isbandineja savo dovanele
bet labiausiai nustebinta buvau,kad ir musu Senis nepamirso,ir prie kalendoriaus imete ir dovanu jau kad net ir uz juru mariu dovanas siuncia Kukute liko nustebinta,ir jau po truputi isbandineja savo dovanele
-
Kukutis - Pranešimai: 2888
- Augintiniai:
-
Kukutis - Pranešimai: 2888
- Augintiniai:
Matosi kaip saugo.
Pusnis su Gelsvium ant naujojo žaisliuko jau žaidė. Landžiojo abudu kaip pro tunelį kokį. Labai juokingai atrodė.
Pusnis su Gelsvium ant naujojo žaisliuko jau žaidė. Landžiojo abudu kaip pro tunelį kokį. Labai juokingai atrodė.
-
Kikimara - Pranešimai: 3651
- Augintiniai:
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 16 svečių