Savos gamybos žaislai papūgoms
-
Kikimara - Pranešimai: 3651
- Augintiniai:
-
nile - Pranešimai: 2708
- Augintiniai:
Atidaryti vieną, o paskiau visa tai ką prigaminsiu parduoti yra visai kas kita Na bet jei daugiau forumiečių norėtų ir pageidautų žaisliukų, tai gal ir prigaminčiau po švenčių, reik gi kažkaip pinigėlius uždirbti antram senegaliukui
-
ErikaE - Pranešimai: 3962
- Augintiniai:
Sakykit, o va, pagaliau nusipirkau džiuto virvelės (beje kitom kalėdom galbūt jei pavyks pagamint kažką ir aš prisidėsiu keliais žaislais )ir bandau gamint žaisliuką, o ta virvelė tokia su atšakėlėm, tai tikriausiai nieko tokio papūgom, juk natūrali.. Sineriukė gamina su tokia virve, tai tikriausiai galima, taip Nes tokie kaip išsišakojimai nuo virvelės eina smulkūs, gal Sineriukės kitokia buvo, bet atrodo, kad tokia pati
-
Jovita - Pranešimai: 1599
- Augintiniai:
-
Kikimara - Pranešimai: 3651
- Augintiniai:
Mokėjau "pasidaryk pats" 3.70 (0,1 kg), o "senukuose" mačiau ta pati už 3 yra. Dėl siūlo skaičiau, kad nelabai tinka, prisivalgyt gali Na, bet ir šitos gali, tik gal sakau, natūrali, nieko baisaus..
-
- Augintiniai:
Nieko baisaus tie mini išsikišimai, tik kai darysi žaisliuką nepalik labai ilgų palaidų siūlų, tuomet įsipainiot gali Aš taip pat tokią pačią perku bet ne tokią ploną,plona nepatinka, jei didesnis žaisliukas tai baisu kad neatlaikys, o ir senegalo snapas tokią greitai įveiktų, aš perku 4 mm, tokią storą, ji man labiausiai patinka
-
- Augintiniai:
ačiū už atsakymą, na ten tie įsikišimai nėra tokie labai maži, bet vistiek nedideli, o nimfos snapas mažesnis, bent Lučiui tai smulkesni patinka žaisliukai. Ilgų tai nepaliksiu. Paskui nufotografuosiu kaip atrodys po ir ar bus tinkamas naudoti
-
- Augintiniai:
na jei jau labai kur bus ilgas išsikišęs siūliukas tai tiesiog apkarpyk, matai toj storoj virvėj tai nėra tokių atsikišimų, ji gan lygi, o kai pirkau tokią pačią kaip tu zoosodo plunksnuočių žaisliukams tai išties labiau "pasišiaušus" tą virvelė, bet nieko neapkirpinėjau, manau nieko baisaus
-
- Augintiniai:
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 6 svečių