Krameris vs Senegalas
Dėmesio:
Norėdami įsigyti sveiką paukštį, atidžiai rinkitės pardavėją! Venkite aferistų, nesąžiningų pardavėjų ar veisėjų.
Jei kyla abejonės dėl pardavėjo - klauskit .
Nepamirškit ir patys įdėmiai įvertinti įsigyjamą paukštį. Patarimus, į ką atkreipti dėmesį, rasit .
Norėdami įsigyti sveiką paukštį, atidžiai rinkitės pardavėją! Venkite aferistų, nesąžiningų pardavėjų ar veisėjų.
Jei kyla abejonės dėl pardavėjo - klauskit .
Nepamirškit ir patys įdėmiai įvertinti įsigyjamą paukštį. Patarimus, į ką atkreipti dėmesį, rasit .
48 pranešimai(ų)
• Puslapis 3 iš 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Norėčiau auginti papūgą vieną, o yra šiame puslapyje žmonių kurie turės senegalo ir kramerio papūgų jauniklių ir juos pardavinės?
- dzim1
- Augintiniai:
- dzim1
- Augintiniai:
- dzim1
- Augintiniai:
Ir kramerio ir senegalo jauniklių gali gauti zoosode, jie ten gerokai pigesni, nes neprijaukinti: senegaliuko kaina- 350, kramerio- 100-150( tiksliai nežinau,pataisyk evers).Bet jei imsi jauniklį porps menesių amžiaus ir būsi kantrus tai prisijaukinsi
Turėjau aš ir kramerį ir senegalą, žinoma krameris buvo laukinis, o senegaliukas visiškai rankinukas, bet lyginant tai senegalas daug tylesnis, krameris kaip užklykdavo, tai kaimynai iš kito namo, net girdėdavo senegalas draugiškesni, neišsirenka vieno žmogaus, tai juk būrio paukščiai, o krameriai gyvena pavieniui, tad tikrai reiktų gerokai pasidomėti apie šias abi rūšis, nevadovautis vien nuotraukom ir kainom, paukštis juk ne du metus gyvena
P.S. jei vistik nuspresi pirkti senegalą iš zoosodo, tai jau skambink ir užsakinėk dabar, užrašys į eilę ir gal pasiseks vasarą tuėti draugą
Turėjau aš ir kramerį ir senegalą, žinoma krameris buvo laukinis, o senegaliukas visiškai rankinukas, bet lyginant tai senegalas daug tylesnis, krameris kaip užklykdavo, tai kaimynai iš kito namo, net girdėdavo senegalas draugiškesni, neišsirenka vieno žmogaus, tai juk būrio paukščiai, o krameriai gyvena pavieniui, tad tikrai reiktų gerokai pasidomėti apie šias abi rūšis, nevadovautis vien nuotraukom ir kainom, paukštis juk ne du metus gyvena
P.S. jei vistik nuspresi pirkti senegalą iš zoosodo, tai jau skambink ir užsakinėk dabar, užrašys į eilę ir gal pasiseks vasarą tuėti draugą
-
ErikaE - Pranešimai: 3962
- Augintiniai:
na kadangi aš pirkau iš zoo tai pritariu turiu išties nuostabų kramerį mokėjau 150su keliais centais..tad juo esu patenkinta,nebuvau turėjusi tokio paukščio.o dėl garsų tai nežinau man neatrodo kad labai triukšmauja ,na sineriukė geriau žino ji laikiusi yra ir ta ir ta...manau rinktis reikia kas širdžiai miela,jai nepatiks o ir gali nepateisint norų ,tai norėsis paukštuką keist, tai visai gerai paskaityt temukes gal rasi kas ir daugiau sudomins...
-
evers - Pranešimai: 4410
- Augintiniai:
-
sailor - Pranešimai: 22581
- Augintiniai:
Na va, o aš kažkur skaičiau, kad ne būriais Gal kažką supainiojau, na bet kad patelė kiekvieną kartą poravimuisi renkasi kitą partnerį tai jau tikrai, dėl to ir būna kad patelė užkapoja patina, nes neturi kito pasirinkimo, o ęsantis netinka, dėl to gal patelės yra agresivesnės, nei patinai, bet čia gali pasakyti tik tie kurie augina poras Bet kuriuo atveju abiejų rūšių paukščiai gali būti tiek pat jaukūs ir laukiniai, nelabai čia jau nuo rūšies priklauso
-
ErikaE - Pranešimai: 3962
- Augintiniai:
48 pranešimai(ų)
• Puslapis 3 iš 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Grįžti į Tiems, kas ruošiasi pirkti
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 18 svečių