Akvariumai
Na sarasas dar tas pats zuvyciu o ancistrusam is pirmojo akvariumo perdesiu molini puodeli.
Augalus tai tik sestadieni pirksiuos o jai nesupyksite tai rytoj idesiu fotke ir viska geriau aprasysiu iranga nes dabar man neiseis gerai nufotografuoti su telefonu.
Augalus tai tik sestadieni pirksiuos o jai nesupyksite tai rytoj idesiu fotke ir viska geriau aprasysiu iranga nes dabar man neiseis gerai nufotografuoti su telefonu.
-
nikeaoxlr - Pranešimai: 255
- Augintiniai:
-
nile - Pranešimai: 2708
- Augintiniai:
Anksčiau ir aš turėjau akvariumą ,bet mes atrodo kitaip vadinom ,o gal jau pamiršau ,atrodo gaidžiukai mušdavosi gal jie dabar kitaip vadinami.O šamai valgydavo iš rankų.
-
nile - Pranešimai: 2708
- Augintiniai:
Štai mano akvariumas bet nežinau kas pasidarė su vandeniu nes pirma buvo skaidrus o dabar toks drumzlinas.
GAl gali buti kad gal kai idejau spirale siandien vandens dugnui geriau pasildyt tai gal per didele temperatura palika ir tas ActiBactol kaipnors blogai suregava tai dabar turbut teks pilti vandeni is naujo.
GAl gali buti kad gal kai idejau spirale siandien vandens dugnui geriau pasildyt tai gal per didele temperatura palika ir tas ActiBactol kaipnors blogai suregava tai dabar turbut teks pilti vandeni is naujo.
-
- Augintiniai:
Manau vanduo turetu nusistoveti per nakti,o geruju bakteriju neblogai butu pradziai ipilti,bet ne visi pila
-
deivis99 - Pranešimai: 953
- Augintiniai:
-
gede - Pranešimai: 4906
- Augintiniai:
Nu turiu as ta mazesni akvariuma bet jis ten be dangcia ir as ji be jokiu tu antibactoliu ar panasiu dalyku pradejau ir viskas gerai buva ir yra iki siol.
O dabar ziuriu kazkiek nusistoveja tas vanduo naujajam akvariume biski skaidresnis dabar tai zesiu kaip rytoj bus jai ka teks viska is nauja vel pradet.
O dabar ziuriu kazkiek nusistoveja tas vanduo naujajam akvariume biski skaidresnis dabar tai zesiu kaip rytoj bus jai ka teks viska is nauja vel pradet.
-
- Augintiniai:
-
ebas - Pranešimai: 4707
- Augintiniai:
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 31 svečių