Svirduliavimas
10 pranešimai(ų)
• Puslapis 1 iš 1
Sveiki, noriu pasiguosti, mano kanarėlė antrą penktadienį iš eilės svirduliuoja, pražiojusi snapelį giliai kvėpuoja, bet kitą rytą vėl viskas būna gerai. Ar tai kažkokios ligos priežastis, gal galit ką patarti ?
- Taina
- Augintiniai:
Šiaip ne vietoj tas "jumoras", gal žmogus iš susijaudinimo ne tą žodį parašė ar ne taip išsireiškė arba gal ištikro sutapo, kad du penktadienius iš eilės sunegalavo
Kas ateina į galvą, tai kad kažkokie priepuoliai būna, be abejo liga kažkokia, sveiki paukščiai nesvirduliuoja, tačiau padėti galima nebent tik stiprininat imunitetą, gerinant mitybą, gal kartais kokių medžiagų racione trūksta ir pan...
Kas ateina į galvą, tai kad kažkokie priepuoliai būna, be abejo liga kažkokia, sveiki paukščiai nesvirduliuoja, tačiau padėti galima nebent tik stiprininat imunitetą, gerinant mitybą, gal kartais kokių medžiagų racione trūksta ir pan...
-
Papooga - Pranešimai: 10520
- Augintiniai:
Nereikia iš karto šaipytis iš žmogaus. Gal taip sutapo, kad porą penktadienių tokie simptomai pasireiškė. O gal kas namuose kokią tefloninę keptuvę naudojo ar pan.? Tas kvėpavimas pražiojus snapą nėra normalus, nebent išsigandus kur prisitrenkė.
-
sailor - Pranešimai: 22581
- Augintiniai:
Paukstukas gyvena svetaineje, narvelyje ant stovo prie lango, penktadieni, nieko nekepiau, nei valgyt viriau. maitinu iprastai, duodu sauso maisto lazdele su medum, maisto papildai su vitaminais, tarkuotas morkytes.
P.s. siandiena vel zvalus kanariukas, tikrai mistika, baugina mane tokie priepoliai.
P.s. siandiena vel zvalus kanariukas, tikrai mistika, baugina mane tokie priepoliai.
- Taina
- Augintiniai:
maistas ne visai pilnaveris. tokio kaip spec. mišinio kanarėlėms pasigedau, bet neaišku ar dėl to jis svirduliuoja...
-
lea - Pranešimai: 3287
- Augintiniai:
- Taina
- Augintiniai:
- malorina
- Augintiniai:
10 pranešimai(ų)
• Puslapis 1 iš 1
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 7 svečių