Mokomės fotografuoti :)
-
ebas - Pranešimai: 4707
- Augintiniai:
-
linska - Pranešimai: 667
- Augintiniai:
Aš tai net nesitikėjau, kad man gausis ši nuotrauka. Viskas išėjo taip kaip norėjau, kad Venera būtų pačiam centre, o kiti du nelabai matytus. Na va. Kažkiek jau pajudėjom į priekį, bet iki gerų muotraukų laaabai toli.
-
Kikimara - Pranešimai: 3651
- Augintiniai:
vienas(Pusnis jei neklystu, balta) iš vis geriausia manekenė, snaudžia sau fotosesijos metu O nuotraukų dar pridarysi, visa laimė, kad skaitmeniniai duoda galimybe apsieiti be juostelės kilometrų, tai pyškini ištisai, paskum atsirenki, kas išėjo, kas ne- patrini ir vėl gali varyti, kiek širdela geidžia
-
gede - Pranešimai: 4906
- Augintiniai:
-
- Augintiniai:
-
- Augintiniai:
Labai gražu, Grange, man antra labiausiai patiko Viduje šviesos trūkumas pagrindinis priešas, todėl nasigauna
O čia mano senukas, visai sėkmingas pasirinkimas buvo, tik pritrūkau galimybės prisijungti išorinę blykstę
O čia mano senukas, visai sėkmingas pasirinkimas buvo, tik pritrūkau galimybės prisijungti išorinę blykstę
-
Papooga - Pranešimai: 10520
- Augintiniai:
oi kokių čia vaizdų pridėta..labai gražu..
grange koks grožis antros foto,kikimara tavo taip pat antra labai graži..na norėtūsi gražiau-geriau nufotografuot,bet kai neduota iš viršaus tai neduota...gerai tik tiek kad tenkina kaip išeina..norėčiau pabandyt pafotografuot su veidrodiniu fotoaparatu ,bet dar iki tokio reikia daaugt...aišku po biški jau einu vis link geresnių..nors turiu visus dar savo fotoaparatus,skaitmeninis jau trečias,gal kada atsiras ir veidrodinis...
grange koks grožis antros foto,kikimara tavo taip pat antra labai graži..na norėtūsi gražiau-geriau nufotografuot,bet kai neduota iš viršaus tai neduota...gerai tik tiek kad tenkina kaip išeina..norėčiau pabandyt pafotografuot su veidrodiniu fotoaparatu ,bet dar iki tokio reikia daaugt...aišku po biški jau einu vis link geresnių..nors turiu visus dar savo fotoaparatus,skaitmeninis jau trečias,gal kada atsiras ir veidrodinis...
-
evers - Pranešimai: 4410
- Augintiniai:
Grįžti į Kitos nuotraukos ir video
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 11 svečių