Nagai
Kiviui aš taip pat pora kartų kirpau nagučius, bet nedaug,pačius galiukus, tuos aštrius kaip adatėlės, pastebėjau, kad po tokio pedikiūro, kai pakerpami tik patys galiukai paskiau pats nagas greičiau nusidildina į cementinę laktą O ir procedųra Kiviui nebaisi, nevinioju jo niekur, negazdinu, pajemu, kaip stiklinę į ranką greit nukarpau, jis net nepastebi
-
ErikaE - Pranešimai: 3962
- Augintiniai:
-
sailor - Pranešimai: 22581
- Augintiniai:
-
gede - Pranešimai: 4906
- Augintiniai:
Pas mane tai Barborytei kazkaip labai uzaugdavo keli nagiukai,bet ji leisdavo pakirpti kaip tik norejau.O Pylipai kirpau tik pora kartu po pora nagiuku,nes pastebejau,kad uzsikabina uz uzuolaidu,ar siaip kur ir neatsikabina.Pasirodo pats nago galiukas toks atskiles buvo,tai ta ir pakirpau.
-
Munex - Pranešimai: 6282
- Augintiniai:
Sveikinu Visus su Naujais Metais
Ir mano nimfukams reiktų jau pakirpt nors viršūnes nagiukų. Kai eina per lygų paviršių tai nagas kažkaip persikreipia, toks gulsčias atrodo. Be to šiandien Rikis vaikščiojo ant rankos ir už megztinio labai kabinosi nagai, tai net turėjo smarkiau truktelt koją, kad galėtų vaikštinėt...
Ir mano nimfukams reiktų jau pakirpt nors viršūnes nagiukų. Kai eina per lygų paviršių tai nagas kažkaip persikreipia, toks gulsčias atrodo. Be to šiandien Rikis vaikščiojo ant rankos ir už megztinio labai kabinosi nagai, tai net turėjo smarkiau truktelt koją, kad galėtų vaikštinėt...
-
Phonto - Pranešimai: 255
- Augintiniai:
Geriau cementinę laktą įtaisyk.Tie aštrūs galiukai labai nesunkiai nudyla.Juolab,kad nerankiniui paukščiui nagų karpymas - didžiulis stresas.
-
Vygintas - Pranešimai: 1422
- Augintiniai:
Gera jums kalbėt kai mieste ar arčiau jo gyvenat. Pas mus šitam užkampyje tų cementinių laktų nė su žiburiu nerasi . Beje žinau kad nėra gerai juos karpyti, nes pradeda greičiau atauginėti ir t.t.
-
- Augintiniai:
-
Kikimara - Pranešimai: 3651
- Augintiniai:
-
- Augintiniai:
-
Kikimara - Pranešimai: 3651
- Augintiniai: