Nimfos - Nymphicus hollandicus
-
nile - Pranešimai: 2708
- Augintiniai:
-
evers - Pranešimai: 4410
- Augintiniai:
munex nuotraukos
.
stepukas saunuolis kad maudosi plunksnos ryskesnes palieka
pylipute kaip priklauso mergaitem rangdarbiuose dirpt

stepukas saunuolis kad maudosi plunksnos ryskesnes palieka

pylipute kaip priklauso mergaitem rangdarbiuose dirpt

-
pilkis - Pranešimai: 128
- Augintiniai:
Kai Rooco perėjo, tai sudėjo 2 dėtis, pirmą išperėjo, o antra buvo, kai jau patinas atsiirtas buvo, o vaikai dar inkile. Tai neišėmiau, nors neapvaisinti kiaušiniai buvo. Na, kiek dar atsimenu, Gražuolė yra padėjusi kiaušinį ar du, ir Mažė berods tris. Abiems po vieną kartą tas kiaušinių dėjimas užėjęs buvo. Dar Rocco, kažkada intensyviai ruošėsi, bet aš jos pasirinktą vietą užstatydavau, ir nebuvo tų kiaušinių. Žodžiu, kaip ir be problemų pas mus, stengiuosi nesudaryti sąlygų.
-
sailor - Pranešimai: 22581
- Augintiniai:
Sveiki, norejau paklausti ar normalu, kad pas mano Cipuka beveik visos uodegos plunksnos nuluze ar iskrite? Jam apie 8 men.
- Aistukas
- Augintiniai:
-
sailor - Pranešimai: 22581
- Augintiniai:
Sailor, o jeigu ne paslaptis kaip tu nustatei savo nimfu lytį? Skaičiau jog esi įsitikinusi 100% tai tikriausiai ne vien is išvaizdos ? Nes saviskiu tai aš niekaip nesuprantu 

- Aistukas
- Augintiniai:
Aciu visiems uz pagyras nuo mano plunksniu
Na,mergyte,kaip ir priklauso tokia svelnesne,tylesne,megsta rankdarbiauti,taip pat ilgiausiai ant peties pasedet,prisiglaudzia kartais,bucki duoda
.O Stepukas pasiutes,kaip visi berniuksciai
,plaukuotieji augintiniai amziams ramybe prarado
,kates ji per atstuma lenkia,sunius irgi negali kur nori atsigult,butinai ten ir Stepukui nutupti prisireikia ir kerta suniui visai rimtai,dar ir parekdamas
Jau kokia savaite kaip vel prasidejo klykavimai,sekioja issiputes paskui mergiote,o ta kad nors skersa akim paziuretu
Bet gerai,kad Pylipa nebededa kiausinuku kol kas,pernai pries naujus jau buvo pirma deti sudejus,o link pavasario dar dvi
O idomu-kokie ju vaikuciai butu?Nes Pylipos abu tevai,kaip supratau,perlinukai,o Stepuko abu lutinukai.

Na,mergyte,kaip ir priklauso tokia svelnesne,tylesne,megsta rankdarbiauti,taip pat ilgiausiai ant peties pasedet,prisiglaudzia kartais,bucki duoda

Bet gerai,kad Pylipa nebededa kiausinuku kol kas,pernai pries naujus jau buvo pirma deti sudejus,o link pavasario dar dvi

O idomu-kokie ju vaikuciai butu?Nes Pylipos abu tevai,kaip supratau,perlinukai,o Stepuko abu lutinukai.
-
Munex - Pranešimai: 6282
- Augintiniai:
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 4 svečių