Nimfos - Nymphicus hollandicus
- daiva3
- Augintiniai:
tikiuosi nepesios jis naujos paneles
o tai niekaip neimanoma jo atpratinti? ir su visomis papugomis jis taip elgtusi? nera man galimybes ilgai atskirai juos laikyti ir paleidineti...

- diana258
- Augintiniai:
Paleiskit, nieko tokio aš saviske jau pirma diena isleidau
siaip tai jie visai gerai sutaria tik vat nemoka viens kito pakasyt, tupi abu nulenke galvytes Kuke visaip prašosi pakasoma Cipas nesupranta ir supykęs kerta
kartais dar pasikapoja, o siaip tai jeigu kuris isskreda is kambario tai rekia abu vienas kita šaukia ir visada buna viens prie kito
na tai visai gerai sutaria 

- Aistukas
- Augintiniai:
diana258, aš taip ir nesupratau ar ten pas jus patinėlis kerta ar išpeša plunksną? O šiaip tai kad pešioja kitus paukščius gali būti ir kažkokių medžiagų stygius. Plačiau apie pešiojimą
-
Phonto - Pranešimai: 255
- Augintiniai:
Aistukas, pas mane panaši situacija, dažnai tiek patelė tiek patinėlis vienas kitam galvą nuleidę sėdi ir laukia kol kitas pakasys...Kol patinėliui kantrybė išlaiko, nes paskui pyksta labai
Mums su draugu kažkodėl visad labai juokingai atrodo tie jų nesutarimai kas ką kasys, nes šiaip kai netingi, tai kasinėja vienas kitą
O dėl paleidimo paskraidyt, mes irgi kai savuosius parsivežėm, tai greit paleidom skraidyt, mergytę antrą dieną, o berniuką pačią pirmą, nes jau jis baisus laisvės reikalautojas....mes net juokiames, kad jis nuo mažens už "laisvę papūgoms"

O dėl paleidimo paskraidyt, mes irgi kai savuosius parsivežėm, tai greit paleidom skraidyt, mergytę antrą dieną, o berniuką pačią pirmą, nes jau jis baisus laisvės reikalautojas....mes net juokiames, kad jis nuo mažens už "laisvę papūgoms"

- Blondi
- Augintiniai:
Blondi, va pas mane panasiai tik, kad Kuke kartais Cipą pakaso, bet Cipas tai truputi grybsteli ir nuleidzia gavute tipo: nu geriau tu mane pakasyk. O kai kapojasi tai Kuke nenusileidžia ir jai čia šiek tiek kaip žaidimas, o Cipas tai rimtai supyksta
, bet pvz. kai lesa kviečius ( daigintus ) tai Kuke lukstena tada Cipas paima ta pati kvieti jai is snapuko, palesa ir vėl Kuke ima is Cipo ir taip kol ta kvieti sulesa
.

- Aistukas
- Augintiniai:
Aistuk, mano Čipsas su Snaige lygiai taip pat: Čipsas dažnai jai pakiša galvą pakasyti, o kai po to Snaigė pasiprašo, tai nekaso, arba kelis kartus pakutinėja ir po to veja ar pešteli
Va tokia pas juos
pastoviai meilinasi ir pastoviai pešasi. Tai mes į jų tokius reikalus jau nustojom kreipt dėmesį ...
Diana, šaunuolė naujokė
iš karto prie maisto, tiesiog puiku! Visa kita taip pat greitai bus kaip ir su maistu 

Diana, šaunuolė naujokė

-
kubikas - Pranešimai: 306
- Augintiniai:
Pas mane tai Kuke nulenkia galvutę Cipas ją pavaro ar truputi grybsteli, o tada jau pats galvutę lenkia, o siaip tai Cipas pripratęs su koja kasytis

- Aistukas
- Augintiniai:
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 9 svečių