Tikrosios amazonės - Amazona gentis
-
evers - Pranešimai: 4410
- Augintiniai:
Daug kam esu sakiusi, kaip mano amazones prasosi is narvo, bet kadangi nedaugelis isivaizduoja, tai cia kuklus pavyzdukas...
-
gabusia - Pranešimai: 5104
- Augintiniai:
-
Jovita - Pranešimai: 1599
- Augintiniai:
Matyt tikrai taip, tai jau galima sakyti, kad puse paukscio yra uz narvo ribu...
Ale uztat isivaizduokite, kaip efektingai tas veikia.. Visu pirma nepakenciamas rekimas, o antra kaip tragiskai po to atrodo uodegos ir uzkpakalio plunknos, ir jei neisleidziu pritrina uzpakali ir po to rekia, kad skauda.. va tau ir efektyvus manevras..
Klara mokai lygiai taip pat, tik kol kas ne taip desperatiskai.. Ir nesupranta, kad manevro arkliukas, vis tik yra rekimas..
Ale uztat isivaizduokite, kaip efektingai tas veikia.. Visu pirma nepakenciamas rekimas, o antra kaip tragiskai po to atrodo uodegos ir uzkpakalio plunknos, ir jei neisleidziu pritrina uzpakali ir po to rekia, kad skauda.. va tau ir efektyvus manevras..
Klara mokai lygiai taip pat, tik kol kas ne taip desperatiskai.. Ir nesupranta, kad manevro arkliukas, vis tik yra rekimas..
-
gabusia - Pranešimai: 5104
- Augintiniai:
Na tikrai nekas, kai taaip skauda :( O tas rėkimas ir nesibaigia kol neišleidi amazonės? Kitos papūgos irgi moka kažkaip prašytis iš narvelio? Nenusižiūri nuo amazonės?
-
- Augintiniai:
-
- Augintiniai:
Linksmai Jus gyvenat.
O jeigu aš saviškių neišleidžiu grįžus iš mokyklos, tai jie rėkia kaip gali, o mergos dar ir pradeda nervingai tipent.
O jeigu aš saviškių neišleidžiu grįžus iš mokyklos, tai jie rėkia kaip gali, o mergos dar ir pradeda nervingai tipent.
-
Kikimara - Pranešimai: 3651
- Augintiniai:
-
Phonto - Pranešimai: 255
- Augintiniai:
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 9 svečių