Plunksnų parazitai/Plinka
22 pranešimai(ų)
• Puslapis 2 iš 3 • 1, 2, 3
-
viliuss - Pranešimai: 2652
- Augintiniai:
O taip, išties radau ats, ačiū! O tie biokill ar stronghold nenunuodys kanariuko? Kur galima įsigyti stronghold Vilniuje? Ar biokill geriau? Gal žinote? Tada iškart lekiu pirkt..
- Erika123
- Augintiniai:
biokill reikia skambint ir klaust ir klaust ar yra tose buivydiškėse klinikoj, strongholdo kiekvienoj vaistinėj turėtų būt, bet klausimas ar susitarsi kad parduotų, tie vaistai ne paukščiams ir tik apžiūrėję gyvūną juos išrašo.
aš pirkau ivermektiną kažkokioj vaistinėj centre, pataikiau ant labai šaunaus veterinaro...
pasiieškok internete nurodymų, jie tikrai turi būt, kaip neperdozuoti
aš pirkau ivermektiną kažkokioj vaistinėj centre, pataikiau ant labai šaunaus veterinaro...
pasiieškok internete nurodymų, jie tikrai turi būt, kaip neperdozuoti
-
lea - Pranešimai: 3287
- Augintiniai:
Strongholdą laisvai parduoda bet kurioj vet vaistinėj. Pasakai, kad šuniukui reik nuo parazitų ir baigta.
- Arven
- Augintiniai:
Strongholdą parduoda laisvai, tik su šiokiais tokiais paburbėjimas, maždaug atsirado čia specas, kuris be daktarų žino ko reikia
. Svarbu nesileisti į diskusijas: kvailai šypsotis ir nieko nesakyti
O ivermektiną aš parsisiunčiau per ebay - jokių problemų![Big smile :D](./images/smilies/grin.gif)
![Big smile :D](./images/smilies/grin.gif)
![Crazy :crazy](./images/smilies/crazy.gif)
O ivermektiną aš parsisiunčiau per ebay - jokių problemų
![Big smile :D](./images/smilies/grin.gif)
-
cezis - Pranešimai: 285
- Augintiniai:
Ačiū labai už atsakymus, bandysiu ieškoti ir jei bus, sakysiu, kad šuniui;DD Tikiuosi, pavyks nusipirkti ir sėkmingai išnaikinti tuos ropojančius padarus vargšui paukštukui..
- Erika123
- Augintiniai:
tai vat ir man į švirkštą pritraukė, tas gerasis veterinaras iš centro klinikos, kitur niekur nedavė, o ir jis pats kažkokią ligos istoriją užrašė, kad buvau su ara ![Crazy :crazy](./images/smilies/crazy.gif)
![Crazy :crazy](./images/smilies/crazy.gif)
-
lea - Pranešimai: 3287
- Augintiniai:
Neradau tinkamos temos,tai paklausiu cia
Man toks kvailas klausimas iskilo,o sunu ar kaciu blusos gali gyventi pas paukscius?
Pagalvojau,kad kai namuose gyvena visi kartu,tai vistiek kartais kokia blusa gali atsirasti pas kailiniuotus,o tada jau gali uzkresti ir plunksnuotus.Bet gal skirtinga kuno temperatura pas juos,nes kiek zinau,pav.pas zmogu negyventu,nes per zema temperatura sunu ir kaciu blusoms ![:pardon2: :pardon2:](./images/smilies/pardon2.gif)
![kap :kap:](./images/smilies/kap.gif)
![Geda :geda:](./images/smilies/rolleyes2.gif)
![:pardon2: :pardon2:](./images/smilies/pardon2.gif)
-
Munex - Pranešimai: 6282
- Augintiniai:
22 pranešimai(ų)
• Puslapis 2 iš 3 • 1, 2, 3
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 9 svečių