Tikrosios amazonės - Amazona gentis
Gabusia, tavo amazonės tikriausiai ypatingai išradingos, prisijuokėm su draugu bežiūrėdami filmuką Pas mus nimfos narve tai turi vienoj vietoj tarpą tarp grotelių didesnį (išlaužė stripuką vieną), tai galvas abu kiša ten, bando patys pralisti ir irgi rėkia kiek tik balseliai leidžia, bet tai iš tolo neprilygsta užpakalio iškišimui....Fainos tos amazonės, kažkaip pastaruoju metu juos man labiausiai prie širdies iš didžiųjų papūgų...
- Blondi
- Augintiniai:
ne,nu cia tai geras!!! vargse papuga,ijungus atbulini tiek buksuoja,tiek buksuoja ir jos niekas neisleidzia
-
Kukutis - Pranešimai: 2888
- Augintiniai:
tos papūgos amžinai "už laisvę papūgoms" ir ko tik neprisimasto norint pasiekti tikslo... Beje o jiem uodega nenulužinėja? Maniškis patinas net neįsivaizduoju ką daro su savo uodega, bet ji visada tai nulužinėjusi, tai tiesiog suvelta kaip pas nevaliuką...O jis dar taip jos iškišti niekur nebandė, jei pabandytų tikriausiai iš vis be jos liktų....
- Blondi
- Augintiniai:
Seip neluzineja, bet baisi, susivelusi buna ir plunksnos susilenkia..
Neleidziam mes taip jam daryti, isleidziam, arba uzdengiam narva kuriam laikui, kad apsiramintu.. Arba, kai jau matau, kad kisa, pribegu staigiai ir ciumpu uz uodegos ir patraukiu, aisku atsargiai, kad neispesciau, tada pasitraukia kuriam laikui..
Neleidziam mes taip jam daryti, isleidziam, arba uzdengiam narva kuriam laikui, kad apsiramintu.. Arba, kai jau matau, kad kisa, pribegu staigiai ir ciumpu uz uodegos ir patraukiu, aisku atsargiai, kad neispesciau, tada pasitraukia kuriam laikui..
-
gabusia - Pranešimai: 5104
- Augintiniai:
Maniškiems irgi labai nepatinka kai uodegos plunksnas paimi į ranką, tada net tapetus nustoja valgyti... nueina supykę
- Blondi
- Augintiniai:
Gaila, kad neilgam....patupi kur 5 min ir vėl grįžta prie seno....matyt trumpa atmintis....
Beje pasigirsiu, kad teko man amazonę gyvai paglostyti (parduotuvėj), niu taip ir norisi namie tokio žaliuko ir balselis man jų visai patiko, specialiai stovėjau ir laukiau kol garsus kokius ims skleisti... Tik va ilgam mums nuplaukia svajonė turėti kitą papūgą, nes kaimynai dėl nimfų jei ėmė skustis, tai dėl amazonės dar ir policiją iškviesti sumastytų, o juk nelaikysi uždengto nuolat....
Beje pasigirsiu, kad teko man amazonę gyvai paglostyti (parduotuvėj), niu taip ir norisi namie tokio žaliuko ir balselis man jų visai patiko, specialiai stovėjau ir laukiau kol garsus kokius ims skleisti... Tik va ilgam mums nuplaukia svajonė turėti kitą papūgą, nes kaimynai dėl nimfų jei ėmė skustis, tai dėl amazonės dar ir policiją iškviesti sumastytų, o juk nelaikysi uždengto nuolat....
- Blondi
- Augintiniai:
-
Jovita - Pranešimai: 1599
- Augintiniai:
Pasirodo girdėti...O maniškiai pastaruoju metu pamėgo vakarais kaip reikiant patriukšmauti (net uždengti), tai kaimynė du kartus pretenzijas reiškė, kad ramintume savo paukščius....Bet maniškiai irgi ne kad dieną rėkti, jie 22 val rėkia ir iki kokių 23....niu tai nieko keisto, kad kaimynė pyksta, aš ir pati ant jų pykstu dėl tokių bajerių...
- Blondi
- Augintiniai:
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 5 svečių