Aratingos
Sakom dėkui visiems už dėmesį . O skirtumai šiai dienai būtų tokie, Pupytės tas geltonumas dar vietomis ne visiškai "švarus" yra tokio žalsvo atspalvio, dar pora skirtumų matosi toje foto, katra "stereo", Saulėno žandai labiau paraudę, Pupos kojos tokios grubesnės-laukinės, Saulėno piršteliai, kaip dailininko-muzikanto, kažkokie nevyriški, o jeigu su laiku spalvos suvienodės, tiek, kad nebeskirsiu, tai Pupos žiedas ant kairės kojos-Saulėno, ant dešinės, na ir žinoma elgesys, Pupa baikšti, jautriau reaguoja į netikėtus triukšmus, nesileidžia glostoma, jei bandai piršta virš galvos užvesti, verčiasi aukštielnika, kad visada matytu mano ranką , yra tu skirtumu, kai kasdien matai, kaip tėvam- dvyniai
-
gede - Pranešimai: 4906
- Augintiniai:
-
lea - Pranešimai: 3287
- Augintiniai:
bet vistiek,kai du tokie pauksciai kartu,tai nuotraukos negali buti negrazios... o jau slaunys ir aukstakulniai...
-
Kukutis - Pranešimai: 2888
- Augintiniai:
Saulutes..
Negalejau nepastebeti, kas ten per originalus stovas, ant kurio tupejo kambaryje? Kazkokia idomi saka, ar tik pasirode?
Negalejau nepastebeti, kas ten per originalus stovas, ant kurio tupejo kambaryje? Kazkokia idomi saka, ar tik pasirode?
-
gabusia - Pranešimai: 5104
- Augintiniai:
Ebai, na dėl šviesumo, tai kažkuria prasme yra tame tiesos, nes šis(kuriam gyvenam labiausiai) kambarys- tamsių fonų(tapetai, baldai), tai kai šitie padarėliai prasineša, ar kur nutupia iškart atkreipi dėmesį, nu, kaip sniegenos ant sniego, neįmanoma nepastebėti
Lea, kažkada senai(~2008) forume, kažkuri iš merginų rašė, kad aratingų bernai turi ryškesnį raudonumą galvoje, tai jeigu pakol Pupytė subręs(po ~3 metelių), o ir po to tas skirtumas bus pastebimas, tadum jau galėsiu ir aš paliūdyti, kad galima užskaityti tokį skirtumą . Aišku, jei turėčiau bent pankias poras, ir visur būtų taip pat, tai jau ir knygon galima būtų irašyt
Gabusia, na taip, už pagrinda paimta keista šaka, škias gamta pajuokavo , uošvis nepraėjo pro šalį , nu o aš jau iškaulijau(dėl paukštukų anam nieko negaila ), nu ir va tokis gavosi gyvasis kampelis
Lea, kažkada senai(~2008) forume, kažkuri iš merginų rašė, kad aratingų bernai turi ryškesnį raudonumą galvoje, tai jeigu pakol Pupytė subręs(po ~3 metelių), o ir po to tas skirtumas bus pastebimas, tadum jau galėsiu ir aš paliūdyti, kad galima užskaityti tokį skirtumą . Aišku, jei turėčiau bent pankias poras, ir visur būtų taip pat, tai jau ir knygon galima būtų irašyt
Gabusia, na taip, už pagrinda paimta keista šaka, škias gamta pajuokavo , uošvis nepraėjo pro šalį , nu o aš jau iškaulijau(dėl paukštukų anam nieko negaila ), nu ir va tokis gavosi gyvasis kampelis
-
- Augintiniai:
Gede, kai surašei skirtumus ir atidžiau apžiūrėjau porelė, tai tikrai ne taip jau sunku ir atskirti... O kokių išdaigų įdomesnių yra iškrėtę jau gal pasidalinsi? Ar pridaro žalos kokios namuose?
- Blondi
- Augintiniai:
stovas labai gražus gavosi ...o kokio medžio ši šaka,atrodo gražiai (nepykite medžio nužievinto nelabai skiriu)
-
evers - Pranešimai: 4410
- Augintiniai:
Evers, dėl medžio tai net nežinau, pats jau nužievintą gavau, o iš struktūros neskiriu
Blondi, o išdaigos ir žala, tai kaip pas visus papagajus, maždaug vienodos, tik nuo snapo(ir vienos skylės ) dydžio, skiriasi pasekmės ... Nors pagrindinė aratingų išdaiga, tai sakyčiau-balselis ...
Blondi, o išdaigos ir žala, tai kaip pas visus papagajus, maždaug vienodos, tik nuo snapo(ir vienos skylės ) dydžio, skiriasi pasekmės ... Nors pagrindinė aratingų išdaiga, tai sakyčiau-balselis ...
-
- Augintiniai:
niu išdaigos ne didesnės nei pas mano nimfų, nors snapas tai didesnis...Musiškiai irgi neseniai pajuto, kaip įdomu medžiagoje skilutes daryti, tai tas apklotas, kuriuo dengiam narvą nakčiai visas skylėm didelėmis nuejęs, reikės keisti..
O ne bandėt išmokinti neteršti visur?
O ne bandėt išmokinti neteršti visur?
- Blondi
- Augintiniai:
Visada mokinu, kai padaro, kur patiesta-pagiriu, bet visiškai to išvengti(netičiukų ) įtariu neįmanoma(IMHO), bent ne man su mano papūgom , gal ten tas pilkis iš ginesso knygos, kur 25 metai dresūros stažas, ir sugebėtų tokią "varkę" -į tualetą pasiprašyti ...
-
- Augintiniai:
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Bing [Bot] ir 4 svečių