Kramerio žieduotoji papūga - Psittacula krameri
-
gede - Pranešimai: 4906
- Augintiniai:
-
Kukutis - Pranešimai: 2888
- Augintiniai:
ojj,kokie faini augintiniai,o jau nuotrauku ryskumas. koks man Haris didelis atrodo.Kiek pala jis amziaus? apie 1m??Maniskis(e)kazko tai mazesnis atrodo,gal tik taip.
- Meleja
- Augintiniai:
-
evers - Pranešimai: 4410
- Augintiniai:
-
kaukute - Pranešimai: 1310
- Augintiniai:
na prieš Liukutį tai akių pabalinęs nėra buvęs dar,kažko tokio išskirtinio dėmesio jam nerodo,nebent ką valgo ...na kaip sklandituvas skraido iš vieno kambario galo į kitą jai Liukuti glostinėju,rodo ,kad ir daugiau norinčiu dėmesio yra...
-
- Augintiniai:
xfoxsasx kaip tavo krameriukai laikosi.???matau prisijungęs gal kokių naujienu,ar vaikučiai visi surado namučius...
-
- Augintiniai:
Kukutis kadrai pagauti superiniai O Kukutė orchidėjų tavo neliečia? Aš jau nebeturiu kur gėles išnešti. Pražydo pas mane viena orchidėja, tai vieną pumpurą nugraužė
O pas mus problema. Garis labai pradėjo Nikutį skriausti, nebežinau kas jam pasidarė Anksčiau taip gražiai draugaudavo, o dabar vaiko po visą narvą, neduoda ramiai pavalgyti. Nebežinau ką ir daryti O Nikutis vistiek prie jo eina, galvytę nulenkia ir prašosi kasomas
Tiesa nufilmavau, kaip Garis kasa galvytę Nikučiui. Tuoj bandysiu sukelti
O pas mus problema. Garis labai pradėjo Nikutį skriausti, nebežinau kas jam pasidarė Anksčiau taip gražiai draugaudavo, o dabar vaiko po visą narvą, neduoda ramiai pavalgyti. Nebežinau ką ir daryti O Nikutis vistiek prie jo eina, galvytę nulenkia ir prašosi kasomas
Tiesa nufilmavau, kaip Garis kasa galvytę Nikučiui. Tuoj bandysiu sukelti
-
Svetikas - Pranešimai: 182
- Augintiniai:
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 2 svečių