Kramerio žieduotoji papūga - Psittacula krameri
-
Rodnega - Pranešimai: 1830
- Augintiniai:
Garis poruotis nori. Taip jau būna su tais skirtingų rūšių patinais, kartu gyvenančiais, kol jauni, draugauja, kai hormonai siausti ima, vienas nori lipti ant kito, tas kitas ginasi, ir prasideda rimti ir pavojingi konfliktai. Forume ne vienas tokio elgesio pavyzdys yra. Negalima jų viename narve laikyti, būtinai atskirk. O kadangi paukščiai pripratę draugiją turėti, tai jiems reikia po savos rūšies kompanionę įtaisyti, kitaip kankinsis ir šauks vienas kitą.
-
sailor - Pranešimai: 22581
- Augintiniai:
Paskutinį kartą redagavo gede 2012.01.20 12:06. Iš viso redaguota 2 kartus.
-
gede - Pranešimai: 4906
- Augintiniai:
aha,pritariu,tikrai man gaila nimfuko
as irgi pirksciau antra narva ir vsio.laikyciau abu narvus salia kito,bet bent jau nebus rizikos,kol nieko nera namie
ne,maniske aciu dievui,mano orchideju neliecia.kartais prieina pauostyti,bet greitai buna nuvyta,ir kazkaip daugiau susidomejimo nelabai rodo...gal isizeidzia,kad vejam
tiesa,vienos lapus truputi buvo apkompusteriavus,bet tik tiek,daugiau nieko 

ne,maniske aciu dievui,mano orchideju neliecia.kartais prieina pauostyti,bet greitai buna nuvyta,ir kazkaip daugiau susidomejimo nelabai rodo...gal isizeidzia,kad vejam

-
Kukutis - Pranešimai: 2888
- Augintiniai:
oi kaip gaila,kad nebesutaria..kažkaip galvojau ,kad atskirai gyvena,o tik kartais kartu padraugauja-pasisvečiuoja..dar pagalvojau o veistis krameriukas ,kad nori o ne per anksti,nes metukai tebus tik kovo gale...
-
evers - Pranešimai: 4410
- Augintiniai:
Ne veistis, o poruotis. Pasižūrėkit, kada žmonių vaikai sekso užsinori - ogi kai paauglystė ateina ir hormonai siautėti pradeda, nors iki brandos dar toli. Tai ir su kitais gyvūnais tas pats.
-
sailor - Pranešimai: 22581
- Augintiniai:
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Google [Bot] ir 14 svečių