Varninių paukščių laikymas namuose
aciu aciu uz tokius komplimentus.As labai mazai nusimanau apie paukscius,tai sedziu googlei ir info renkuosi niekad neesu laikius jokio paukstelio,bet man gal mano kuosele-strilius(mano vaikas toki varda jai-jam dave) pades.Dabar metaliniais sparnais paukstelis,bus metaliste
- milimuke
- Augintiniai:
sunu maista tai valgo obuoli idejau tai net neliecia.Desra kaip maciau tinka labiausia.Aha ta tema visa perskaiciau o del metalu,tai tikriausia jau jie visam laikui,nors sake gali but kai sugys organizmas pats juos isstums,jai ne taip ir liks.
- milimuke
- Augintiniai:
dešra tai gal ne pats sveikiausias pasirinkimas reiktų kažką sveikiau sugalvot. gatvėj esu mačius kaip kuosa kaulą nešiojos, tai gal valgytų kokią virtą vištieną.
esu vasarą seniai auginus, tai net nepagalvodavau apie mėsos davimą, labai varškę šluodavo, braškės patikdavo, kiaušinius, grikių kruopą lesdavo
esu vasarą seniai auginus, tai net nepagalvodavau apie mėsos davimą, labai varškę šluodavo, braškės patikdavo, kiaušinius, grikių kruopą lesdavo
-
lea - Pranešimai: 3287
- Augintiniai:
Dešros tei neduok, net pati nevalgyk, mesk tu ja nfg šiukšlynėn . O dėl metalų, ką ten organizmas ištums , na kaip žmogui, arba nuima tuos stvirtinimus sugijus, arba palieka varžtus(tam skirtus) visam. Organizmas gali tik nepriimti(t.y. pradės pūliuoti ir t.t.), nu čia tik teoriškai, ašai ne felčeris net... O kaip šiaip tas juoduliukas jaučiasi, ta prasme neatrodo nusivylęs gyvenimu(nemoku pasakyti, nu toks vaizdas- "tik leiskit ramiai numirti", viskas vienodai), ar juda(bando bent, kiek tie sužalojimai teleidžia) domisi kažkuom(tyrinėja aplinką)?
Šiaip garsiai pagalvosiu apie mitybą , nu brač knisasi varnos po miesto šiukšlynus, nepasakysiu aišku ką jos ten ėda, bet vargu ar labai jau tas jų menių subalansuotas ir sveikas , ale ir išgyvena papūgiškus amžius dar ir su kaupu ko gero. Mažum jų organizmas pritaikytas ekstremaliai mitybai
Šiaip garsiai pagalvosiu apie mitybą , nu brač knisasi varnos po miesto šiukšlynus, nepasakysiu aišku ką jos ten ėda, bet vargu ar labai jau tas jų menių subalansuotas ir sveikas , ale ir išgyvena papūgiškus amžius dar ir su kaupu ko gero. Mažum jų organizmas pritaikytas ekstremaliai mitybai
-
gede - Pranešimai: 4906
- Augintiniai:
Gamtoje jos minta vabzdžiais, kitais bestuburiais, augalų sėklomis ir žmonių maisto atliekomis. Taip kad gyvūninės kilmės baltymų būtinai reikia.
-
sailor - Pranešimai: 22581
- Augintiniai:
Na,kai pas mus jos daznai kieme apsilanko,tai megsta grudus(kviecius),maciau kaip su vistomis lesa,dar nugvelbia koki sunio kaula ir mielai lesioja mesyte.Tai,kad man rodos mesos nereikia virti,gamtoje jos prisitaike,o ir grudai,kruopos visokios turetu tikti,dar retkarciais kiausinis virtas ar varske ir dar kokie likuciai nuo stalo,o vasara tai galima bus ir sliekiuku,ar koki vabala pagaut.
-
Munex - Pranešimai: 6282
- Augintiniai:
Paukstukas visai gerai jauciasi,tikrai domisi aplinka reguoja i balsus,triuksma.Suns lojimas jam sukelia siauba ,tai isnesiau i kita kambari ,kad netrigdytu jo tai,dar tures laiko priprast prie sunu kai pasveiks.Eda nemazai.Siaip daviau sonines gabala ,kapoja isisiepus Manau ,su ja bus viskas gerai.O del tu metalu,tai pagal viska turetu likt metaliniais sparnais,nes niekas neisimynes jai ju,nebent to reikalaus organizmas,kaip ir mynejot.Pradzioj neturejau narvelio tai kardoninei dezutei laikiau,tai sukapojo visa krasta tos dezutes,nezinau ar del noro isilaisvint ar tai for fun.Labai idomiai kraipo galva kai svelniai ja kalbini.Jaukus paukstis,manau, mes labai turetumem susidraugaut,jau dabar jauciu kad lyg i mane reaguoja ramiau,jai ikisu ranka i narveli ka padet nebesokyneja ir nebega.Teks jai prisitaikyt nes likes gyvenimas jos bus su manim o del maisto,tai kaip ir raset..juk cia varna jos eda viska ka randa siuklyne,nera isrankios,tai man pagelbeja padeti,nes nereikia specialiai kazko ipatingo ieskot ko nera saldytuve
- milimuke
- Augintiniai:
Radau Lėsej Kaune, -
Varna. Be galo jauki ir protinga, matosi, kad buvo pratinta prie žmonių. Matyt, kažkas norėjo užsiauginti „naminį“ paukštį, o kad apsisaugotų nuo nenumatyto varnos išskridimo, nukirpo jai sparnus ir uodegą. Dėl to ji jau niekada negalės skraidyti, nors kartais dar bando. Vėliau sužalota varna „šeimininkams“, matyt, atsibodo, ir taip atsirado gatvėje, kur varnelę beiblaškančią ir rado viena pro šalį ėjusi mergina. Norėtųsi surasti namus, nes ji mėgsta bendrauti, pakalbinus sukarksi, tarsi palaikydama dialogą, su susidomėjimu stebi aplinką, mėgsta būti glostoma. Yra tikra higienos fanė: šalia bliūdelių su maistu ir vandeniu gėrimui stovi ir indelis, skirtas varnai praustis ir viską plauti. Gautą iš Jūsų mėsos gabaliuką ji visų pirma nusiplaus, mirkydama vandenyje, tik po to suvalgys
Varna. Be galo jauki ir protinga, matosi, kad buvo pratinta prie žmonių. Matyt, kažkas norėjo užsiauginti „naminį“ paukštį, o kad apsisaugotų nuo nenumatyto varnos išskridimo, nukirpo jai sparnus ir uodegą. Dėl to ji jau niekada negalės skraidyti, nors kartais dar bando. Vėliau sužalota varna „šeimininkams“, matyt, atsibodo, ir taip atsirado gatvėje, kur varnelę beiblaškančią ir rado viena pro šalį ėjusi mergina. Norėtųsi surasti namus, nes ji mėgsta bendrauti, pakalbinus sukarksi, tarsi palaikydama dialogą, su susidomėjimu stebi aplinką, mėgsta būti glostoma. Yra tikra higienos fanė: šalia bliūdelių su maistu ir vandeniu gėrimui stovi ir indelis, skirtas varnai praustis ir viską plauti. Gautą iš Jūsų mėsos gabaliuką ji visų pirma nusiplaus, mirkydama vandenyje, tik po to suvalgys
-
Rodnega - Pranešimai: 1830
- Augintiniai:
-
Papooga - Pranešimai: 10520
- Augintiniai:
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 2 svečių